Sziasztok.
Nálunk elolvadt a hó, süt a nap, és hideg szél fúj. Talán a böjti szél. Az szokott áprilisban ilyen hideg lenni.
Nagyon aranyos Csoki. Annyira jó a neve. Tegnap mi is kisétáltunk az erdő aljára /nem kell ám nagy erdőre gondolni, csak körülvesz bennünket egy domb, és rajta fák. Valahol a közelben egy szarvas volt, mert erősen lehetett hallani a hangját. Behívtam gyorsan Negrot a kerítésen belül nehogy már elinduljon és kövesse. Szófogadó volt most első szóra jött.
Paggy borzalmas dolgokat látsz, hogy bírod? Én nem bírnám, - persze csinálnám kifulladásig, ha ott lennék - biztos nagyon megártana nekem.
Nekünk volt egy kutyánk, vagyis inkább a szüleinknek tacsiféle, mindent megevett, a kukoricától kezdve a gyümölcsig. Nagyon okos állatka volt. Gyorsan tanult, Apukám képezte ki, persze vicces kedvében olyat is megtanított neki, amit nem kellett volna. A keritésen mindig kiugrott és a nagydolgát mindig a szemben lévő kukoricásban végezte. Mire eljött az az idő, amikor a húgom haza szokott érni, akkor kiugrott megint és kint várta a járdán. Csudaédes volt.
A szavazás, nagyon nehéz dolog. Fiam szerint menjek be a szavazó fülkébe, és először nézzek magamba mit is akarok /mit akarok én?, mindent, nyugalmat, békét élhető életet,/eüs dolgok helyreállítását/ hazugságok nélkül, és legyen enyém, ami nekem jár, ne más hazardírozzon belőle, az áremelkedések megállítását, stb./ Tegnap lisztet sem lehetett kapni, annyira betárolnak egyesek. Szóval ott döntsem el hova húzzak. Az egyik szavazólap az biztos felejtős. Más értelemben hova húzzak, hát nincs a világnak olyan szeglete, ahol jól lennék?
Hajat mostam, mert igazán madárijesztős voltam, nem is tettem ki semmit sem a madaraknak, meglátnak elfutnak.
Ennyit mára, vagyis délelőttre.
Az éjjel megint elért a nagy szívdobogás, közben álmodtam, megjött a férjem biciklivel és vártam, hogy beérjen a lakásba.... stb./
Még nem néztem meg mi történt a virágokkal, a bimbós fákkal, remélem semmi sem fázott meg.
Sok szeretettel gondolok rátok, bocs hogy belevittem azt is, amit nem akartam