Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 3. 6:45

Ha kozelrol latnatok ezt ......Ti is sirnatok...
Minden ^:)^ ^:)^ ^:)^ a civil szervezeteknek.Paggy
Hatizsakban a hatan a kutya,elore kotve a csecsemo, a kezenfogva egy 5 ev koruli es a huzos borond. A gyerek fogja az idos nagymama kezet ,hogy el ne kallodjon a nagyi a tomegben
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2022. április 3. 7:59

Jajj Paggy, ez borzalom....
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2022. április 3. 8:31

Kinyitottam az ablakot, mert olyan rikácsolással voltak a tengelicek. Még egy harkály is megjelent. Esik a hó.
Főzni kellene, szavazni, festeni....
Mindenkinek szép napot!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 3. 9:44

Kedves Lányok!Tegnapra ígértem,hogy jövök,de ismét beteg lett valaki a segítségnél és nekem kellett mennem.Már írtam róla az előzőekben,többet nem akarok csak annyit,hogy szörnyű helyzetben vannak....

Mindjárt indulunk szavazni.Legszívesebben senkire se, illetve mindkettőből csak a jót kivenném,de nem lehet.Kénytelen az ember felelősséget vállalni,mert ugye vezető nélkül nem maradhat az ország.Most nehéz lesz,bárhogy szavazunk,nehéz lesz annak, aki nyer és annak ,aki nem...Meg nekünk...,de főleg a nagyon szegényeknek.
Tegnap hallottam egy asztrológustól és itt nem az asztrológus a lényeg,hogy abszolút tökéletes vezető nincs,mint ahogy ember sem.Hát így kell szavaznunk nekünk,az abszolút szintén nem tökéletes embereknek. :(( :))
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 3. 9:48

Ha visszaértünk, jövök , mégegyszer elolvasomi,amit írtatok.Nagyon élveztem minden sorát és klassz volt látni a képeket,húúú a videó pedig :-bd
MOST, A VÁLASZTÁS ELŐTT, TESZEK BE EGY ROSSZCSONTRÓL KÉPET.CSOKI kirámolta a szemetest és itt éppen egy kelkáposzta torzsát nyammog.LEHET,hogy Rita hatására,,, =)) =))
Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2022. április 3. 10:12

Paggy, imádom ezt a tüneményes rosszcsont Csokit! :-) Szerintem jól ellennének Ramosszal. :-)
Ritának tényleg nagy hatása van ránk, meg is kinálom Ramost valami répafélével. :-)
Magamnak meg csinálom a répa-cékla kombót. :-)
A szavazással tényleg igy vagyok én is, mint Te. Teljesen egyet kell értenem.
Ezért hajat sem mosok, csak holnap. Jól kitolok velük. :))
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2022. április 3. 10:49

Sziasztok.
Nálunk elolvadt a hó, süt a nap, és hideg szél fúj. Talán a böjti szél. Az szokott áprilisban ilyen hideg lenni.
Nagyon aranyos Csoki. Annyira jó a neve. Tegnap mi is kisétáltunk az erdő aljára /nem kell ám nagy erdőre gondolni, csak körülvesz bennünket egy domb, és rajta fák. Valahol a közelben egy szarvas volt, mert erősen lehetett hallani a hangját. Behívtam gyorsan Negrot a kerítésen belül nehogy már elinduljon és kövesse. Szófogadó volt most első szóra jött.
Paggy borzalmas dolgokat látsz, hogy bírod? Én nem bírnám, - persze csinálnám kifulladásig, ha ott lennék - biztos nagyon megártana nekem.
Nekünk volt egy kutyánk, vagyis inkább a szüleinknek tacsiféle, mindent megevett, a kukoricától kezdve a gyümölcsig. Nagyon okos állatka volt. Gyorsan tanult, Apukám képezte ki, persze vicces kedvében olyat is megtanított neki, amit nem kellett volna. A keritésen mindig kiugrott és a nagydolgát mindig a szemben lévő kukoricásban végezte. Mire eljött az az idő, amikor a húgom haza szokott érni, akkor kiugrott megint és kint várta a járdán. Csudaédes volt.

A szavazás, nagyon nehéz dolog. Fiam szerint menjek be a szavazó fülkébe, és először nézzek magamba mit is akarok /mit akarok én?, mindent, nyugalmat, békét élhető életet,/eüs dolgok helyreállítását/ hazugságok nélkül, és legyen enyém, ami nekem jár, ne más hazardírozzon belőle, az áremelkedések megállítását, stb./ Tegnap lisztet sem lehetett kapni, annyira betárolnak egyesek. Szóval ott döntsem el hova húzzak. Az egyik szavazólap az biztos felejtős. Más értelemben hova húzzak, hát nincs a világnak olyan szeglete, ahol jól lennék? :-q

Hajat mostam, mert igazán madárijesztős voltam, nem is tettem ki semmit sem a madaraknak, meglátnak elfutnak. \m/ :ymblushing:
Ennyit mára, vagyis délelőttre.
Az éjjel megint elért a nagy szívdobogás, közben álmodtam, megjött a férjem biciklivel és vártam, hogy beérjen a lakásba.... stb./
Még nem néztem meg mi történt a virágokkal, a bimbós fákkal, remélem semmi sem fázott meg. :flower1:
Sok szeretettel gondolok rátok, bocs hogy belevittem azt is, amit nem akartam :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2022. április 3. 11:47

Ildikó, elgondolkoztam azon, hogy talán apu elvesztése miatt viselem ennyire a szivemen a bácsikának vitt ételt.
Amikor vitázunk itthon, mert persze olyan is van, arra gondolok, hogy ha nem lenne az sem lenne jó, nagyon nem lenne jó.
Nálam a múltkor a hó csinált nagy szivdobogást. Esett most sokfelé, néhol tényleg sok. Borult idő van felénk.
Ebéd kész, utána irány a véleménynyilvánitás. Hát a banda semmiféleképpen nem akar enni, csak délben. Itt ülök már mióta, mert régen kész az ebéd.
Gombalevest csináltam, a férjemnek van birkapörkölt tegnapról, nekünk meg töltött paprika lett.
Ahogy olvastam a gondolataid a fülkébe belépés után, meg is kértem a fiam magyarázzon még el dolgokat, mert legyen tiszta....
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. április 3. 13:56

sziasztok! Kissé lemaradva, de most már megnyugodva!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kétféle szavazási lista van az egyik az országos a másik a népszavazás a gyerekvédelemről.
Visszafelé olvaslak majd benneteket! :x :ymhug: :-bd
bár nekem már nagy a fiam és nem lesz unokám, de mégis nagyon fontos volt a népszavazási 4 NEM válasz a nemzedékekért! :-bd :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2022. április 3. 14:00

Szia Kata!
Örülök,hogy itt vagy, Samu jól néz ki, jól áll neki ez a narancssárga szin. :-)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 3. 14:54

Szia Kata és szia Samu! :-h :-h :-h
Ritával kezdem.
Már én is nagyon várom,hogy elutazz.Hogy néz ki ilyenkor a napod?
Tudsz előtte aludni az izgalomtól?Mikor kelsz?Sok cuccot viszel,ajándékok?kérnek az ottaniak valamit?/kolbász,sonka,paprika???Tudom van lengyel bolt,de mégis.Alig várom a jó kis utcarészleteket,a boltocskákat,lilykés sétákat és történeteket,a kirándulásaitokat!!Persze ne érezd kötelezőnek a tájékoztatást.
Spoiler: mutasd
Itt vetem közbe,hogy ÉS MOST NAGYON PRIMITÍVNEK FOGTOK NÉZNI,HOGY GYŐZIKE "helyett""megnézem néha Kajdi Csaba Cyla vlogját,amikor bemutatja a városokat ,ahol mászkál.affektál,bunkóskodik,de mégis néha üdítő.Most nem mentegetőzöm.Mert mikor jut el az ember olyan helyekre,ahová ő megy.Nem a luxus,hanem a mai élet a francia,olasz ...városokban.És valljuk be őszintén,mi is néha mászkálnánk boltokban,megkóstolnánk ezt-azt és belibbennénk néhány luxus szálloda ajtaján.Sokáig,hosszan nem érdekel,de alkalmanként jól szórakozom rajta.mint a kedvenc japán földművesemen.Még azt szeretném leírni,hogy Julika családja is egy igazi jó család.Anyukájának sok testvére van ,így Julikának sok unokatestvére.Ők is baromi rendes,nagytudású emberek.Vigyorogni szoktunk Julival,hogy ha meglátnák a rokonai ,hogy milyen sorozatot néz és egyes dolgokról mennyire más véleménye van,mint a liberális DE HITELES embereknek a családjában,akkor biztos csodálkoznának.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 3. 15:00

a kínai képhamisításról:
https://slideplayer.hu/slide/1885824/
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 3. 15:02

A Decathlon ötletet köszönöm.ki fogom próbálni.Nem tudom betétet bele lehet-e tenni.,?
ÁgiLátod, minden jó és "rossz" értelemben különleges rajtad.pld.Sokféle szemüveget kell vásárolnod.Így legalább divatozhatsz :)) ,igaz viszont,hogy túl drága divatozás ez!!!Húúú,milyen menő szemüvegkeretek vannak,kipróbálnám mindet!!-Megint közbevetek valamit!!! :(( :((
Olyan kopott már a telefontokom.1 év alatt elnyűtem,mert mindenhová beteszem/kutyasétáltató szatyor.Néha a kakis zacskók mellett kénytelen kuksolni
.Volt olyan,hogy komolyan "megorrolt" rám,mert bent felejtettem a hűtőben egy nejlonban,amiben a túrókat tettem a jégre.A Csarnokban ebbe a nejlonba tettem a túrót ,hogy a krumpli,karfiol ne nyomja össze.Na szóval :)) ,ma szavazás után elmentünk plázázni/hozok képeket/és arra gondoltam,veszek végre egy új,csicsás,szines telefontokot.HÁT AZ LG telefonra már nem lehet kapni!!!A telefont cseréljem 2 évente,hogy legyen hozzá tok???

Elé tudom képzelni Ramost ,hogy visítva menekült be a házba,amikor szeretett gazdájánál elszakad a cérna.Régen és nem sokszor teszel be képet róla.Pedig..... :ymdaydream: Nagyon jó,hogy a madárkáidat lefotózod.élvezem.Sajnos Ritának már nincs lehetősége rá!!-----APROPÓ!!!RITA!!!CICÁK NINCSENEK NAGY SZÁMBAN A KÖZELETEKBEN??Olyan jók voltak a kandúrka portrék!!! :-bd :-bd :-bd
Gyönyörű,gyönyörűűű a tulipánfa!!!És köszönöm szépen az út melletti bokrokat is.
MOST MEGINT ILDIKÓ ZALAI TÁJA JUT AZ ESZEMBE!!Ildikó mutasd meg,amikor csak tudod és van kedved!! :flower1: :littlehearth: :)
Ágika!Az unokáról írtakon csak vihogok.Úgy mint amikor a lányom,régen szövegelt a nevelésről,amikor még Lilla a "TÜNDÉRTÓBAN" úszkált.Persze,persze Ágika,elhisszük,hogy nem fontos Neked :)) :flower1: :) Majd akkor mondd,amikor rádmosolyog.Akkor majd nem akarod nekik visszaadni!!!HAHAHA...
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2022. április 3. 15:31

Ramos képek:

Ma amig elmentünk szavazni, őkelme kiugatta a világot saját magából. Azután bejött. Eredmény a helyén:

Kép
Mindezek után, miután jól leszidtam, bement a szobámba és lefeküdt az ottani mágnesre. Ez kicsit más programos, lehoztam, hogy anno majd jó lesz a szivburokra. Nem szerettem a helyet, pedig be van mérve, igy csak ott van. Ramos meg néha kisajátitja magának.

Kép

Egy tegnapi röhögős kép

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 3. 15:35

Kedves Ildikó!"El sem hiszem",hogy tegnap, Negróval az erdő alján sétáltál.Nem láttuk.Hol a bizonyíték? :)) Esetleg egy szép fotó???Negrót is rettentő ritkán látjuk.Milyen csodás,hogy egy öreg kutya már szó!!fogadó.Ildikó csinálj minél több képet róla!!Ildikó!4Rettentően sajnálom ,hogy erős szívdobogást kaptál.Olyan megható mindig az a nagy szeretet,ahogy a férjedről írsz.Köszönöm szépen,hogy megosztod velünk. :littlehearth: :flower1:
Ildikó!Vigyázz MAGADRA!Küldenék egy jó kis ásványt,amibe belekapaszkodhatsz,ha rosszul vagy.Megmutatom én mit szoktam markolászni,ha rosszul vagyok.
Kép
Smaragd , Jáde és egy pici Rózsakvarc
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 3. 15:39

Jaj,de szép kutya ez a RAMOS!!!Nagyon szép!!Méltóságteljes!!! :ymdaydream:
A festésről írtakat elolvastam.nem konyítok hozzá,csak nagyon-nagyon élvezem az eredményeket.Üghyesek vagytok Ildikóval.Sőt ez már több mint ügyesség. \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
Igen a fiúk nálatok is kevésbé figyelmesek az állattartásban.Nálunk is ez a helyzet.Vigyáznunk kell mindkettőfajta"élőlényre",mármint a fiúkra is. :))
Pihenj sokat és ne idegeskedj!Köszönöm a fotókat:)) ezt már írtam,de mégegyzer megteszem,hogy sarkalljalak,arra,hátha egyszer szép épületeket is látunk Szegedről.Mi van a menyjelölteddel?
Kata!Örülök,hogy megjöttetek. :-bd
Lányok!Hoztam egy csomó képet.ma plázáztunk és rengeteget fotóztam
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. április 3. 15:58

772. oldalig visszanézve és olvasva!
Nagyon élveztem a többnyire léleksimogató írásokat és képeket, beszámolókat.
Örülök, hogy Ági keze és szeme is rendeződik, persze még folyamat, de legalább már elindult! Ildikó, én is úgy voltam mint te, hogy alig bírtam mozdulni, így inkább egy kis filmezés után fekvés, aztán főzés, persze csak a legegyszerűbb dolgok, aztán megint kicsi filmezés aztán fekvés...s közben meg hallgattam a Hit rádió fantasztikus adásait, nagyon tetszettek az interjúk,
az elemzések, így kimaradtam szerencsére a vérnyomásemelő helyzetekből többnyire. Kivétel MZP. már a puszta látványától!

Én a magam részéről pontot tettem az í-re, várom az eredményeket. Úgy érzem a magam részéről megtettem amit tennem kellett.

Rita, nagyszerű cikkeket és képeket meg Lilykés képeket láthattunk, és nagyon élveztem őket. Még így is mint kivűlállők csak a képek alapján is megállapithatjuk, hogy mennyire sokat fejlődött és nőtt! :flower1: :movingflower:

Nagyon várom a háború befejezését is, sajnálom a menekülni kényszerülőket!
Legyen mindenkinek szép vasárnap délutánja! Hozom majd apránként a képeket majd , nem sok van különben...
csak amennyit éppen csak kimozdultunk.. :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. április 3. 16:10

Paggy, elfelejtettem külön kiemelni Csoki remek pillanatképeit, hát fülig ért a szám, akkorát vigyorogtam :)) :D
Persze Ramos sem marad le semmivel, a maga erőteljes jelenlétével és huncutságával!
Na elfogyasztva a túrós tészta, facsartam bele egy fél citromot!

Egyébként legnagyobb örömömre, a Sparban vettem egy citromizesítésű napkalácsot! Na ez igen! könnyű foszlós, kellemes aromájú volt, két evésre meg is ettük szinte, annyira bejött!
Megyek filmezni egy kicsit, aztán irány a tájékozódás... :D ;) :movingflower: :flower1: :littlehearth:
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2022. április 3. 16:12

Kedves Paggy, nekem is van ásványom. Rózsakvarc is, és hematit is. Legutóbb kismenyem feltöltötte nekem, szoktam hordani, de éjszaka nincs rajtam. Karkötők.
Ha nagyon akarsz képeket nézni,hozhatok neked visszamenőlegesen, minden év külön van, csak az idei van ilyen össze-visszaságban.
Az erő alját minden nap megjárjuk, teljesen egyforma képeket nem hozhatok, hisz nem megyünk messze. Csak éppen kell Negronak az az sok illat, vagy szag, amit a vadak ott hagynak. Ja és a más szükségletet is elvégzi ott. Ha én a kerítésen belül vagyok, akkor csak bizonyos távolságig megy el, hogy lásson engem. Ha kint vagyok akkor elmerészkedik messzebb is. Tegnap már alkonyatkor voltunk kint. Ma miután megjöttem a szavazásból akkor jártunk kicsit. Nekem nem hiányzott, mert fáztam.
Akkor majd hozok képeket. Kár hogy nem tudsz a Fb-ok oldalamra jönni, fogalmam sincs hogy adjam meg neked a címem. Ott annyit nézhetsz, amennyit akarsz.
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2022. április 3. 16:36

cicák 2009-es fotó, cicahotel címen.
Kép
Medvehagyma a rezi várnál
Kép
Rezi vár rom
Képhow to upload forum images
Húsvét előtt már nem tudom merre, valahol Rezi előtt, vagy után
Kép
meggyfa virágba borulva
Kép
nyári kép
Kép
tökfélék/saját termés/
Kép
szárad a szőlőmag
Kép
Húgom mézes szívecskéi.
Képhost a photo
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 3. 16:41

Kedves Ildikó!Amikor én a fotókról írok,csak arra gondolok,hogy néhányat tegyél be ide,ha van kedved.Soha nem unszollak igazán,vagy erőszakoskodom. :) Azonkívül,ami neked ugyanaz,az egy városi embernek biztos nem.tehát Ildikó!Egyáltalán ne vedd követelőzésnek,vagy unszolásnak.ha van kedved hozol képet,ha nem,akkor nem.Azt gondolom ,hogy jó hangulatú a fórum,ha több kép van és biztosan szép ott mindig az erdő. :) :flower1:
Tehát a párommal elmentünk plázázni :)) :)) :))
Kép
Etele Pláza Kelenföld

Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 3. 16:45

HÚÚÚÚÚÚÚ,de szépek Ildikó!!!Mi van a kosarakban?
Mivel festi a szépséges mézesszíveket a húgod???
Köszönöm szépen a fotókat. Szépek,színesek és "gusztusosak" is. :flower1: :-bd
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 3. 16:48

Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 3. 16:53

Kép
A NAGYVILÁG ÍZEIT választottuk.A párom chillis én teryakis szósszal

Kép
Kép[/url)
[url=https://postimg.cc/vcFDLVZ8]Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 3. 17:03

Jót vigyorogtam,mert a párom mióta nem dolgozik,"nagyon igényes lett" és nehezen viseli az öregedést.Szeretem őt ,így örökké morcosan is,DE FIGYELJÉTEK MIT MONDOTT!
TAKARJAM LE A NYAKAM GYORSAN ,MERT CSÚNYA A FÉNYKÉPEN HA LÁTSZIK,HOGY MÁR RÁNCOS. :)) :((
Kép
Mondja ezt Ő ,a másik vénember :littlehearth: :)) :flower1:
Kép

Ilyen jópofa kőpadló illetve padlólap van.

Kép
Kimentünk körülnézni a tetőteraszon.
Kép
[url=https://postimg.cc/QFRWPyX5]Kép[/url)

Vissza: “Társalgó”