Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 3. 17:15

Kép
azután tovább bűnöztünk.A képen jobb oldalon látható kis asztalnál akartunk kávézni.
Mindenmentes süti-vacak volt.
Kép
Ezt nem én ittam!!!

Kép
Kilátás a WC mellől:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 3. 17:38

Nem tudtunk telefontokot venni,mert az LG-hez már nincs.Rendelni kell!! :(( :((
Ennyi volt a napunk, sziasztok,megyünk haza.Vár Csoki!!!
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. április 3. 19:49

Kép 2017 .ápr. 1
Kép
Kép
Kép
a játékok elmentek aludni...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
itt egy fél Samuel...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
:ymhug: :x :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. április 3. 19:56

Ildikó, milyen szépségesek a képek, néha én is nosztalgiázom... :x
Paggy, ezek szerint jól sikerült a plázázás, csak a telefontok nem..de ha leírod mi a pontos tipusa itt a baross uti telefonnál biztosan kapni...Ird le vagy mutasd meg milyet szeretnél.. :x :movingflower: :littlehearth: :flower1:
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2022. április 3. 20:09

Kata nagyon szépek a képeid.
Nézem milyen csinos Samu, és micsoda szép szempillája van.
Nálam is van japánbirs, de még csak bimbós.
Szép estét, elmegyek filmezni, közben talán tudok valami részeredményt.

Paggy, ez egy nagyon szép program volt. Itt kávézni öröm. remélem nektek is az volt, de még az ízét is érezhettétek, Én csak rágondoltam.
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2022. április 3. 20:34

Paggy, jó kis programotok volt ma. Csoki ilyenkor szépen elvan?
Kis gonosz voltál. :-) Bezzeg a párod lefényképezted sál nélkül, hogy látszódjon a ráncos nyaka. =))
Látod miylen figyelmes volt? Eszedbe nem jutott volna, hogy sálat vegyél fel. :))
A KFC-ről Peking jutott eszembeAkivel voltunk már elege volt a kinai kajákból és utolsó nap onnan ettünk milánóit. Jól esett :-) Azóta sem voltam KFC be-
Az az igazság megerősitettél benne, hogy ezeket a mindenmentes sütiket még véletlenül se kostoljam meg. :-)

Ildikó, a szőlőmaggal mit szoktál csinálni?

Kata, nekem is Samu hosszú szempilláin ragadt meg a szemem. :-)
Annyi szép virág van felétek!

Lusta vagyok lefényképezni az ásványaim. Jádére fáj a fogam még, meg Labradoritra.
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2022. április 3. 21:25

Ági, ledarálom a száraz magot és egy teáskanállal kell enni naponta.
Olyan mint a szőlőmagolaj csak itt nincs kisajtolva.
Délután már nem jó enni, mert ébren tart.
Vörös szőlőmag a jó. Van akinél székrekedést okoz.
https://www.herbaline.hu/sziv-ver-es-er ... gL9FfD_BwE
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 3. 23:02

Sziasztok!Hoztam egy jó cikket.
https://novekedes.hu/interju/svedorszag ... elfogadunk
Üdv:Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 4. 1:23

Szép hajnalt!Vége a választási műsornak.
Kívánom mindnyájunknak,hogy az országban a
gyűlöletmentes,intelligens viselkedés legyen az etalon!Most kamatoztathatná a győztes a valós vagy vélt tehetségét,hogy egyesíti az országot és nem szétválasztja.Ezt várom.Paggy
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. április 4. 6:51

sziasztok szép reggelt! Samu még alszik, én meg itt csendben olvasgatok! :D
Örülök, hogy vége a szavazási mizériának, viszont a népszavazás miatt roppant csalódott vagyok!
Hatott a negatív agymosás. :-q :-o

Mindegy most már, remélem a kétharmaddal azért sikerül valamit kivédeni ismét!
S fontos lenne a megkezdett munkákat folytatni, valamint a hibákat korrigálni, hogy még jobb legyen. Gyorsan eltelik a 4 év!

Samu az apja szempilláit örökölte! :D :D :D Na meg persze a kedves természetét! :flower1: :littlehearth: :flower1: :littlehearth:
Megyek csendben előkészíteni a reggelit, ma rántottára gondoltam.
A linkeket elolvastam, tetszett a svéd cikk! :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 4. 7:12

Azert szomoru is vagyok....Hova lesznek ezutan az altalam is preferalt ertekek?Csak ennyi volt a politika.Bocsanat Rita.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2022. április 4. 11:24

Sziasztok Kislányok!

Paggy, az esti videóban szarkát, cinegét és varjú hangokat tudtam megkülönböztetni. Persze a szarka volt
a leghangosabb, mint mindig.

Képzeljétek el, régen érzékeny voltam a meleg frontra. Volt, hogy három napig is fájt a fejem miatta.
Előrejelzés nélkül is tudtam, hogy jön a meleg, a fejem annyira pontosan jelezte. De ennek már vége.
Már soha nem fáj a fejem (se). És ez azóta van, amióta (szerintem) egészségesen táplálkozom.

Nálad sajnos szomorú az apropója, de a nekem a gyerekkorom jutott eszembe a "Most mutasd meg"-ről.
Sokat kempingeztünk külföldön, és nyelvtudás hiányában mi is így próbáltuk megértetni magunkat.
Apukám volt a legnagyobb mestere ennek.

További jó munkát kívánok! Helyettem is segítesz. Büszke vagyok rád!

Csoki és a torzsa! Milyen büszkén fogja a két rövidke mancsával. :D Nálunk is minden kutyánknak volt
valami heppje, ami a zöldségekhez kötődött. Az egyik leette a paradicsomokat, a másik, ha beszabadult
a pincébe, mindig egy krumplival jött elő, amit boldogan meg is evett. Dundi a dinnyehéjat imádta kirágni,
de a répát se vetette meg.

A lányomék vegánok, a fiam pedig csirkehúst és joghurtot még eszik, de más állati eredetű dolgot nem,
szóval nem szoktam élelmiszert kivinni. Amit esznek, az ott megvehető a városban...sokszor olcsóbban.
Nem izgulok különösebben. Előző este összecsomagolok. Nem viszek sok ruhát, mert csak kézipoggyásszal
utazom, meg egyébként se. Egy farmer, két melegítőszerűség, pólók (pár játszós otthonra), pizsama,
egy pulcsi, fehérneműk, zoknik. A lányom pulcsijai jók rám, azért nem viszek többet. Kint hagytam egy
decathlonos vízhatlan nyári túracipőt, ha esős időben mennénk valahová, de a lábunk is egyforma Zsuzsival.

Hozok majd fotókat, persze, ahogy szoktam.

Mindenféle sportcipőhöz és márkához lehet kapni talpbetétet a Decathlonban, gondolom, a tiéd is elfér
akkor a cipőben.

https://www.decathlon.hu/browse/c0-cipo ... _/N-7uyxzp

Nahát, milyen figyelmes a párod! A ráncokra gondolok. A sajátja miatt nem aggódott. Haha! =)) Úgy tűnik,
jó hangulatban volt. Maradjon is így!

Ez a kép annyira tetszett! Először azt hittem, hogy tükörkép.

Spoiler: mutasd
Kép

Ági, az út széli fotódon virágzó kökénybokrokat látni. Még ilyen messziről is felismerem őket, annyi van
nálunk a falu határában.

Én se szerettem a kint száradt ruhák szagát. Az öblítővel kapcsolatban arra jutottam, hogy ha elfogy, akkor
mosok egyet öblítő nélkül, csak a mosódarával. Annak függvénye lesz, hogy veszek-e a csomimentes
boltban öblítőt vagy sem. Az megnyugtat, hogy amit ott lehet kapni, annak minden összetevője természetes
anyag.

Szegeden is van TEBE hulladékmentes bolt (a miskolci is TEBE) a József A. sgt.-on, lehet, hogy ezt szoktad
látni?

Szerintem a szappanoknak (a mosódara is az) eleve van antibakteriális hatásuk, hiszen tisztálkodásra,
mosásra, takarításra használják őket ősidők óta. A ruhák fertőtlenítésén én soha nem gondolkodtam,
és nem is csináltam, még akkor sem, amikor picik voltak a gyerekek.

Én is használtam eddig domestost a wécébe, de a múlt héten pont elfogyott, úgyhogy megyek és veszek
egy nagy adag szódabikarbónát, citromsavat és egy flakon 20%-os ecetet, és így fogok takarítani, ahogy ebben
a videóban láttam. Igazából azt a célt tűztem ki magamnak elsőként, hogy az otthon használatos vegyszereket
természetes és környezetbarát anyagokra cseréljem.

A mosódara és a szappan után szilárd sampont akartam venni, de közben elkezdtem használni a Varga cseppet
és a Varga sampont, ami gyorsan meg is állította a hajhullásomat. Ha esetleg fel is tudna éleszteni pár alvó
hajhagymámat, azt is nagyon megköszönném neki. A cseppek 19 gyógynövény kivonatát tartalmazzák csak.

Igen, az Ecofamilyben is lehet kapni olyan dolgokat, amiket főként a vegánok használnak. Nálam már lecsengett
a mindent ki akarok próbálni szakasz. Letisztult a főzésem. Vagy tízféle kaját ismételgetek, és már csak az a
lényeg, hogy megegyem naponta a számomra fontos dolgokat. Persze ezeket az ételeket nagyon szeretem.
Ha esetleg megunnám valamelyiket, akkor behozok helyette egy másikat. Az időszakos böjt azért is nagyon jó,
mert nem fér bele semmi "felesleges" étel. Tudom, én is azt gondoltam 59 évig, hogy szükség van az élvezetet
adó nasikra is, de már nem így gondolom, és ezt az időszakos böjtnek köszönhetem. Az időszakos bűnözés jogát
ettől függetlenül meghagytam magamnak. ;) :D :)) =))

Az utóbbi időben már szinte mindent meg tudok vásárolni a nagyobb üzletekben, amik nekem kellenek a főzéshez.
nagyon sokat javult az ellátás ezen a téren a pár évvel ezelőttihez képest.

Látszik a festményen, hogy nagyon nehéz. Aprólékos, és sok mindenre kell figyelni. Egészen sokféle ecsetvonást
fel tudok már fedezni.... azt hiszem.

Jaj, az a tengeliccsapat! Egyesek igen szerettek főnökösködni. :))

Fenségesen néz ki Ramos a téli sűrű prémjével! Milyen kifejező a szemük ezeknek a kutyusoknak!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2022. április 4. 11:24

Ildikó, nálunk is nagyon hidegek voltak mostanában. Hó nem esett, de eső igen, bár ez a mennyiség még mindig
nagyon kevés ahhoz képest, amennyi kéne.

Elő szokott fordulni máskor is, hogy nagyon dobog a szíved? Vagy inkább csak éjszaka? Nem tudom, hogy miért van,
de olyan ijesztőnek tűnik. A férjed vigyáz rád.

De szép képek Reziből! Utána kellett néznem, hol is van Rezi, mert még soha nem hallottam róla. Felnéztem a
település honlapjára is, és meglepődve láttam, hogy Illés Fanni paralimpikon ott nevelkedett. Nagyon kedvelem
azt a lányt.

A nyári fapados csendélet mindent visz! Színek, formák, természet, falu! A rézvirág nagy-nagy kedvencem.

Jól teszed, hogy eszed a vörösszőlőmag őrleményt! Tele van antioxidánssal többek között.

A húgod mézeskalácsaira nincs szó. A "gyönyörűséges"-et se találom kielégítőnek. Attól jóval több.

Kata! De jó, hogy jöttél! Hiányoztál nagyon!

Én nem kérettem át magam ide, úgyhogy a fiamék elvittek a kis falucskámba, hogy leszavazhassak. Bár hiányzik a
természet közelsége, de már nem szeretnék ott lakni. Így nyugdíjasként sokkal jobb itt Miskolcon.

Szoktad írni, hogy Samu néha megmakacsolja magát. Olyan hihetetlen ez, mert a képeken, amiket beteszel,
olyan nyugodt, békés természetűnek tűnik, aki szívesen megy veled mindenhová.

De szép tavaszi képeket hoztál! Kb. nálunk is ilyen állapotban vannak a növények most. Talán a japán és a díszfák
még nincsenek ennyire teljes virágpompában, de már kipattantak a rügyeik. Primula, nárcisz, jácint! Szép fotók!
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. április 4. 15:11

Ezt készítem...
Kép
Kép
sikerült összekennem a sütő ajtaját.. ~o)

ha rákattintotok elindul a youtubon!
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. április 4. 16:25

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
finom lett!
dorina

HozzászólásSzerző: dorina » 2022. április 4. 17:46

Kata! Nagyon szép a süteménykép, úgy néz ki, hogy finom is lehetett, ahogy írod.

Alább egy érdekesség a tényekről, nem politika, de akit nem érdekel, ne nézze meg.
Spoiler: mutasd
Megjelent a szavazókörökben a parlamenti választásokon a jogosultak mintegy 70%-a, az ezzel egy időben megtartott referendumon (az úgynevezett gyermekvédelmi népszavazáson) azonban a választópolgároknak mintegy 44 százaléka adott le érvényes szavazatot.
Így, mivel az érvényességhez 50 százalék feletti szavazat kell, a referendum érvénytelen lett.

A feldolgozottsági arány: 98,95%

Korábbi népszavazásokkal összehasonlítva az érvénytelen szavazatok aránya:

EU-csatlakozás (2003): 0,49%

Vizitdíj-kórházi napidíj-tandíj (2008): 0,78%

NATO-csatlakozás (1997): 1,13%

Kórház-privatizáció (2004): 1,78%

Kettős állampolgárság (2004): 2,03%

Kvótanépszavazás (2016): 6,33%

Gyermekvéd. népszavazás 1-4. kérdés átlaga (2022): 20,41%

Forrás: magyar média
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2022. április 4. 17:46

Kedves Lányok,annyi, de annyi csúnyát olvastam, enyhén szólva csúnya. Még ha nem is akarok politizálni, emberek ilyet nem tesznek.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 4. 18:16

Rettenet Lanyok!Ma telefonaltak a tanitvanyaim. tobben,hogy szedik a satorfajukat es elhagyjak az orszagot.Nem merem a lanyomekat megkerdezni.A vejem egy angol cegnel a British Telecomnal dolgozik es mar tobbszor hivtak.Mi lesz itt ha elmennek a fiatalok?A hazban levo hazaspar is szolt hogy akkor hamarosan utaznak:-?? Paggy
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2022. április 4. 18:26

Megijedtek az emberek, azért történt a visszája a dolgoknak. Így kell élnem az életem.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 4. 18:34

:)
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2022. április 4. 20:13

Tudom Paggy.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 4. 20:33

:flower1:
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2022. április 4. 21:02

Leveheted Paggy lementettem.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. április 5. 7:17

Sziasztok Lányok! Paggy, nem értem mi ez a nagy menekülhetnék?!
Én örülök az eredményeknek! Legalább mit jó irányba kellene változtatni, remélem elindul ez a folyamat.
Akkor érteném ezt, ha a DK -s tömb nyert volna, mert az lett volna visszalépés 50 évre! + a háborúba belépés!

Erről ennyit. :-bd
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 5. 7:21

Szia Kata!Mindegy,mindenki maskapp gondolja.A lenyeg,hogy mi maradunk!!!! :)Nagyon szepek a viragos kepeidGyonyoru a viragzo fa a haz mellett.Samunak jol all a dzseki.Hol voltatok ?Hogy tudsz mostanaban vasarolni?Vigyazzatok magatokra!Megyek kutyat setaltatni.Paggy

Vissza: “Társalgó”