Sziasztok Kislányok! Paggy, végül még nem kezdtem bele a könyvbe, mert amikor írtam, nem gondoltam bele, hogy jönnek a
gyerekek, és ha itt lesznek, akkor úgyse az olvasással fogok törődni. Helyette elkezdtem a törölközőiket,
az ágyneműiket átmosni, mert több, mint két éve nem voltak használatban. Lilyke új törölközőket kap,
azokat is átmostam természetesen.
Az én Dundim folyadékban kapta meg a kullancs és bolha irtót. A nyakára és a farka tövére kellett önteni,
hogy ne érhessen hozzá. Fél évig védve volt. Ő nem azzal idegesített, hogy összemászkálta a felmosott
padlót, hanem azzal, hogy nem állt fel, ha közeledtem a felmosóval. Elvárta volna, hogy körbemossam.
Nagyon megértelek! Nem voltam még ilyen helyzetben, de azt hiszem, én is eljöttem volna a vizsgálat előtt.
Tartok a szűk átmérőjű zárt helyektől. A lifteket még bírom, de azt hiszem az az utolsó szűk hely, ahol
meg tudok maradni.
Ajaj! Még a monitor is! Most olvasom, hogy mégsem!
Azt írod, hogy "kósza versek tőlem". Akkor ez azt jelenti, hogy ezt a két verset te írtad???? Hát ez fantasztikus!!!!
Nagyszerűek, nagyon tetszenek! Legkedvesebb költőm Weöres Sándor, a második verssel őt idézted meg számomra.
Na tessék! Te is milyen tehetséges vagy egy művészeti ágban! És ennek csak most, ennyi év után kell kiderülnie????
Kérhetek még belőle?
Ildikó, mennyire illik az asztalterítő a csodás zefir virágokhoz! Az ablakos csendéleted kívül is annyira
hangulatos, mint belül! A kovászos uborka pont beleillik a sorba.
A hortenzia nagy kedvencem. Már írtam, hogy egész évben van a köcsögömben. Margitka ellátott vele, de
mára már ő is elköltözött a faluból.
Szegény Negró! Szerintem ősszel fog felgyorsulni a szőrnövekedése, amikor a téli bundát kezdik növeszteni.
Csányi Vilmos szerint a kutyák ötven év múlva beszélni fognak. Az általa alapított etológia tanszéken hatalmas
eredményeket értek el a családi kutyák vizsgálata közben. Meglepő módon a kutyák jól elvoltak az MRI készülékben.
http://nol.hu/tud-tech/kutya-beszed-viselkedes-agy-tudomany-etologia-1629791Őszinte leszek, a festményeid jobban tetszenek, mint ez a ceruzarajz. De ez csak azért van, mert általában
is jobban tetszenek, nem csak nálad. Mondjuk örülnék nagyon, ha csak fele ilyen ügyesen tudnék rajzolni.
Kata, fél számmal nagyobbat rendeltem meg a szandálból. Mivel van orra, nem akartam, hogy pont végigérjen
benne a lábam.
Úgy látom, ez a kenyérrecept nagyon bevált, még Ágit is meggyőzte. Kívülről is látszik, mennyire fincsi lehet.
Valamelyik nap írtam, hogy nálunk pár percig esett csak az eső, és abba is hagyta. Dörgéseket lehetett hallani
nagyon távolról, de minket elkerült a vihar. Viszont ma lehet, hogy lesz eső. Elég felhős az ég, ma még nem
tudott a nap átsütni rajta. Kellemesebb is az idő, mint ilyenkor lenni szokott.
Ezek a kőporcelán tányérok nekem is annyira tetszenek! Jó, hogy meglepted magatokat vele. Használjátok
egészséggel!
Mi volt a palacsinta tésztában? Reszelt alma? Jó sokat meg tudnék belőle enni! A palacsinta mindig is a gyengém
volt. Most olvasom, hogy alma volt benne. Bingó!
Melege van Samunak is, de türelmesen viseli, ahogy látom. Így még jobban látszik, hogy megférfiasodott.
Ági, a téné csoportban olvastam egy klassz cukormentes befőzési ötletet. Mondjuk ez befőttre vonatkozik,
de egy kis továbbgondolással másféle dolgok eltevéssel is működhet. Szóval beleteszik a gyümölcsöt meg a
vizet a befőttesüvegbe, majd a kész üvegeket este bepakolják a mosogatógépbe, és beindítják. Másnap kiveszik
és a kamrapolcra állítják őket. Azt mondják, nem szokott semmi megromolni.
Két kreatív meggymagozós videót is küldök a párodnak. A legnagyobb erényük, hogy nem kell takarítani a
konyhát utána.
Kívül-belül gyönyörű az az épület!
A jelenlegi festményeden látszik, hogy nehéz darab. Tényleg nem annyira mutatós, mint a korábbiak, de
nekem ez is tetszik.
Én is fotóztam katicabábot! Később beteszem.
Ramos nagyon cuki!