Van képem hozzá

Kata58
Kapcsolat:

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. július 23. 19:47

Kép
Kép
ehhez most tettem egy kiskanál sikért és késhegynyi ascorbint.

Paggy, az a doboz három színben tud világítani!
Jó éjszakát mindenkinek! :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2022. július 24. 7:30

Sziasztok.
Az éjjel kaptunk egy kis esőt, igaz dörgéssel, villámlással együtt. Jó volt. Kicsi locsolás volt. Most lehűlt a levegő.
Később nem tudom milyen lesz. Most elmegyek a konyhába, amíg lehet.
Szép vasárnapot kívánok.
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2022. július 24. 7:31

Kata, nagyon szép a kenyered.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. július 24. 12:42

sziasztok Lányok! Ma is sütöttem kenyeret, mert a maradékot ebédre ettük meg!
Csináltam kevert mákosat is, hogy ne kelljen bemelegíteni a sütőt újra de legyen egy kis sütemény is itthon.. :x ;;) :ymhug: :flower1: :littlehearth: ~o)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2022. július 25. 7:39

Sziasztok Kislányok!

Szombat délután hazarepültek a gyerekek. Tegnap takarítottam, mostam és főztem. Ma az OTP-be kell elmennem,
meg a csomagolásmentes boltba öblítőt és mosódarát venni.

Nagyon jól érezte magát mindenki a nyaralás alatt. Lilykére kifejezetten jó hatással volt az, hogy "világot látott".
A rokonok által felé áradó szeretet nyitottabbá, bátrabbá tette. A volt férjem kislánya (a gyermekeim féltestvére)
is ment velük vissza, ettől azóta is nagyon boldog. :D

Nem tettünk nagy utakat (csak a szokásos Lillafüred, Miskolctapolca, vadaspark), inkább csak a városban sétáltunk,
buszoztunk, villamosoztunk (mindkettőt itt próbálta először Lilyke). Két napot töltöttünk a Tisza-tónál, Sarudon,
ami a legnagyobb élmény volt. A homokos part, és a kellemes hőmérsékletű víz megtette hatását. A gyerek egész
nap vizes és homokos volt. Imádta.

Spoiler: mutasd
Kép

Kép

Sárikával:

Kép

Buszon:

Kép

Kép

Kép

Kép

Most indulok a dolgomra, de ha hazajöttem, elolvaslak benneteket.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. július 25. 9:50

Sziasztok!Jaj,de örülök,hogy Rita megjöttél!!!Annak is örülök,hogy a gyerekeid és főleg Lilyke jól érezte magát.Változatos programjuk volt.Persze ,persze a legeslegjobb a nyugis sárban való turkálás,az időtlen tapicskálás.csak jó azért itthon is!!!Nagyot nőtt már!!Mikor mész ki legközelebb?Tudom,hogy nem esznek húst,de volt olyan étel,amit csak itthon ehettek?Fagyi?Dinnye???Már úgy gondolom,hogy jóízű gyümölcsök.Tudom Angliában sokfélét lehet kapni,de a sokféle íz ,szerintem,inkább Közép-Európában van a baracknak,almának,málnának...Cáfolj meg,ha nem így érzed4Gyönyörű és vonzó a VILÁG-imádom!De ,ha nem lenne ez a sok szörnyű politikai cécó,jól lehet itthon is élni.
Lányok!Hoztam képeket és gondolatokat.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. július 25. 9:52

Az első:
Sütöttem az este kenyeret.Még nem Katáét,mert nem volt itthon hozzávaló.Gombás lett a párom csomagolt kenyere,ezért este nekiálltam.Krumplis,finom.Gábor a házipék honlapról vettem.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. július 25. 9:57

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. július 25. 10:00

Kép
Kép
Megint beteszek egy ilyen képet,mert összefügg a többivel.
Takarítok.Rettentő por van.Rendezem,portalanítom a könyveimet is.Eszembe jutott Rita által betett videó:Mutasd a könyvespolcod!Nálam rengetegszer cserélődött.A csak 1x olvasós könyveket továbbadom,így nem sok könyvem van.csak azokat tartom meg,amelyek állandóan és örökké fontosak a számomra.Majd szeretném,ha megírnátok,hogy "MELYIK KÖNYV PÓTOLHATATLAN" NEKTEK!Összeszedtem az enyémeket.
Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. július 25. 10:17

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. július 25. 10:22

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. július 25. 10:25

Kép
Valami gond van a fórummal,mert állandóan be kell jelentkezni!!!
Nagyon szeretem ezt a könyvet.Teljesen gyakorlati!! Sokat segítene,ha elmélyednék benne.Mutatttam már 1000x.
Kép
Tehát Lányok!Várom az alapkönyveiteket!Nem műveltségbizonyító képeket szeretnék,hanem tényleg,ami jó,szép,elgondolkodtató volt számotokra.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. július 25. 10:32

Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. július 25. 14:14

sziasztok LÁnyok, hozom a tegnapi képeket..
aztán majd én is gyűjtök könyveket, összeszedtem az éppen esedékeseket amiket el kell kezdeni!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
:x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. július 26. 11:25

:D ;)
Kép
Kép
Kép
Kép
Sziasztok lányok ma kimozdultunk intézkedni..s már itthon is vagyunk, kissé megázva de boldogan!
Még elázni is kellemes volt ez után a kánikula után :)) :)) :)) :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. július 26. 12:04

Kata! :) :) :) :flower1:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2022. július 26. 15:51

Sziasztok Lánykák!
Zajlik az élet nálunk.
Csak Paggy kenyeréig jutottam, amihez tiszta szivből gratulálok! Hajrá Paggy! Viszont! Kérhetnék egy-két szeletet ebből és a Katáéból, mert akkor nem kellene nekem sütni holnap :-) Nyitom az ablakot. :-)
Pakolok, selejtezek az üzletben. Készül az itthoni az emeleten. Az üzletnél egy nagy sárga és egy normál nagy kukát töltöttem meg szépen nyugisan, mert napi egy óra jut rá reggel.
Sajnálom amiket kidobok, de lomot nem hozok. Ennyi idő után tudom mit fogok használni. Régi erekjék, de minek? Nem tartogatom tovább. Emlékszem Londonból szuper fodrászüzletből ahol felajánlották mikor meghallották,hogy fodrásznak tanulok, hogy elvállalnak tanulónak. Na onnak olyan csavarókat hoztam spirál dauerhez, ami senkinek nem volt Szegeden. Kuka .
A szivemmel nem foglalkozok, doglozzon ahogy akar. Nem lesz jobb, ha idegeskedek.
Paggy, hogy állsz a gerinceddel?
Kata, voltál ultrahangon a térdeddel? Nem olvastam még vissza, igy csak elmélkedek itt magamban.
Remélem Ildikó jól van!!!
Rita pedig élvezi a család ittlétét.
Mindig este 11 fele jutok géphez, a filmeknél öt perc után elalszok. Ennyit a netezésemről.
Ramost meglátta a német juhász fajtamentés elnöke, ahogy az ő kutyái oldalára feltettem a képét kommentbe. Gyönyörű két német juhásza van.
Szó szót követett és kérte küldjek róla levelet a fajtamentésnek. Valami azt súgja emlékszik rá, mert nem reagált volna ennyire utána sem.
Léyneg irtam egy hosszú levelet, amiben megirtam pár mondtatban a sztorit a szomszéddal, és hogy utálja Ramost.
Na azóta vagyis tegnap kiderült számomra, hogy valószinűleg hergeli és azért ugatja állandóan, ha meglátja. Rohan a keritéshez mikor megjelenik a látókörében és ugatja. Tegnap Ramos a tujáknál állt úgy, hogy a farka kint volt felém, tehát a feje nem ért a keritéshez, kb. 30 centire lehtettt. Nézte mit csinál, a farkát csóválta. A szomszéd nem látta a fáktól, hogy éna hintaágyon vagyok és rászólt durván, hogy mész innen. Basszus, semmit nem csinált, csak nézte.
Na léyneg az, hogy a fajtamentés elnöke pár levélfordulat után irta, hogy tudatositsuk a szomszéddal, ha a szőre szála is meggörbül Ramosnak jogi következményei lesznek. Irt még mást is. Alig tudtam hogy válaszolni rá, hogy egyszer beszélt nagoyn durván vele, azóta úgy nem, de bitzos, hogy utálaj a kutyát. Mert hogy az ügyvédjük ir nekik. Jajj nekem, még az hiányozna, na akkor durvulna ela helyzet ennél a hüyle pasinál. Igy irtam, hogy szólunk, ha bármi van és köszönöm, a lehetőséget részükről. Legalább tudom, hogy s zámithatok rájuk.
Na ilyen a német juhász fajtamentés!
Készülök a Lótusz napokra, de nem lesz zökkenőmentes azt hiszem. Nagy kocsi a fiam nál lesz, mennek a haverokkal hétvégére TIrolba. Miért is ne most. Dörgés várható, ami Ramosra nézve kritikus. A festészetre s zintén.
Na majd lesz valami.
Jajj, Kata, én látom csak úgy, hogy Samu fogyott? Az arca mintha vékonyabb lenne!

Most csak ennyi voltam, kenyérlángost sütök, festek, Ramost etetek nemsokára. Még hajat kell mosnom, mert holnap dolgozom.
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2022. július 26. 15:58

Paggy, nagyon tetszett ahogy Csoki kifeküdt a földön a többiek között. :-)

Kép

Ez a Lótusz napokra készült, bár nem fogja elnyerni taná r úr tetszését, mert nem igazán a tanult stilus, de tetszett, megcsináltam. Nagyon sokáig, nehéz v olt.

Kép

Juhéjj, Szegeden elmarad a tüzijáték!!!

https://szeged.hu/cikk/tuzijatek-helyet ... 1d8Lg5dOjc

Ez is eg y új kép, régen megcsináltam már, most a tnaultak alapján újra.
Elvittem a keretezőhöz, egyenlőre felkasirozta, sikerült, 10-.-én viszem keretezésre.

Kép
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2022. július 26. 17:50

Sziasztok.
Egyelőre csak ennyit: Ági gyönyörű mindkét kép. A fene ott eszi a tanár urat, biztos irigy. Nagyon szépek.
Ja még külön a kutya, ő is szépség.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. július 27. 6:55

Sziasztok Lányok! Most végre én is egy kicsit visszaolvastam, mert csak a képeket küldtem.. :ymhug:
Paggy, látom Te is nagy könyvmoly vagy! Egyébként egy ilyen könyvespolc takarítás nálam is elkelne, de ahhoz minimum két ember kellene, hogy a felső polcokról is le legyen törölve minden.
A kenyeredhez gratulálok. Biztosan finomra sikeredett! ezentúl már nem lesz probléma ha nincs otthon kenyér, mert már tudod az alternatív megoldást! \:D/ :ymapplause: :movingflower:

Előfizettem Onlinre a Hetek c folyóiratomat, hogy ne csak papíralapú legyen. egy hónapra 22oo. Az újsággal több de befizettem a negyedévest is.1o.5oo. de nagyon megéri Persze ha félévre vagy akár egy évre elő tudnék fizetni még olcsóbb lenne, de majd decemberben, amikor úgyis akció lesz!

Rita, köszönöm a mini belejelentkezést. :-bd
Lilyke nagyon sokat nőtt, és semmit nem veszített bájosságából, és öröm volt látni, milyen jól is érezte magát itthon!
Köszönöm az aranyos képeket. Jót nevettem mikor megláttalak benneteket a gömböknél, láthatóan nem díjaztad az érdeklődést irányukba :)) , s maximálisan egyetértek!
Szerencsére Samuval én is megúsztam az ilyen dolgokat. Persze ez nem jelenti azt hogy soha nem vettünk, de nem volt hiszti
mert egy mese, egy plüss, egy joghurt, stb elég volt az eltereléshez..s volt egy jármű amit ő is szeretett, s max kétszer ment vele és már szállt is ki magától.
A homokozós pancsis részt én is élveztem, olyan jó volt látni a felszabadult játékot. :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
gyorsan eltelt az idő, de így most már majd ő is örömmel jön majd haza ide is! A házikós rész is nagyon tetszett, a másik kishölgy is. :-bd :flower1: :littlehearth:

Ági, nagyon aranyos a kutyás kép, a festmények meg szerintem csodálatosak! Igaza van Paggynak, szerintem a tanár úr egy kicsit már irigy de biztosan büszke is tanítványára! :-bd :ymhug: :flower1: :littlehearth:
Olvasom hogy az üzletet lassan felszámolod, de talán egyedül a dauer csavarokat nem dobtam volna ki, hátha!
De ha már landolt akkor landolt.
Mindenesetre persze nem lehet érzelemmentesen felszámolni az embernek élete gyümölcsét.
Én mióta szedem az új gyógyszerkészítményt, minden nap álomhatárral ébredek. Reggel és este kell bevenni!
egy egy kiugrás volt csak azóta..Tonerin a neve. A netről rendeltem.

Olvasom, hogy a fajtamentők főnöke ráncba szedte a szomszédot!
Végre valami hathatós segítség. Néha kell a jogi ráncbaszedés, hátha hatásos lesz.
Örülök hogy nem lesz tűzijáték, szerintem éppen elég egy országos!! Lehet nézni közvetítéssel! :-bd
Na mennem kell Samuel felébredt, irány a gyógyszerek és a reggeli.
Szép napot és hetet mindenkinek! :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. július 27. 9:38

Sziasztok!Vegre egy kis huvos.Gyorsan elolvasom, hogy mit irtatok.Vicces Lanyok,de nagyon kell sporolnunk, hogy mindenre jusson valamennyire.A telefonrol irok, mert keszul a krumplis tesztahoz a krumpli.Kavargatni kell!Lanyok!Ugy tapasztaltam, hogy a sarga krumpli a legjobb fozni Sultkrumplinak nem!
Tehat kevergetek- olvasok-kevergetek.
Kata!Tényleg soványnak tűnik Samu,jól néznek ki az élénk színek rajta.Azért megírhatnád pár kedvenc könyveid címét!Itt most nem a vallási indíttatásúra gondolok.
Ági!
Hát eljött az idő a selejtezésre.Szerintem az életünkből is ki kéne selejtezni néhány rossz emléket vagy legalább is elintézettnek,lejártnak kéne tekinteni.Kíváncsi leszek az "ÚJ MUNKAHELYEDRE".Új hely,új dolgok.Sokan fognak odajárni?Anyukám barátnője 85 éves koráig dolgozott otthon,fodrászként.A lakótelepi spejzot alakította át a szép számára.Az előszobában mozgatható fejmosó és kerekeken guruló búra volt.Egyszerre 2 vendég fért el.Időre ment mindenki.Jókat trécseltek,kávéztak ott az idős hölgyek.60 évig ismerték egymást. :-bd
A festményed megint szuper lett.Amit kaptam TŐLED a falon,a díszhelyek egyikén van.A tájkép a polcon és a fekete virág még nincs feltéve.Félek tőle,bár nagyon tetszik.Babonás lettem. :(( :)) Ildikótól is fogok kapni,már nagyon várom.Nekem a festmények a gyengéim.Az óvodás és iskolás gyerekek rajzait is mindig szerettem.Kitettem minden hónapban a faliújságra.A rajzban,festményben benne vagy TE MAGAD,még ha másolsz is.
RAMOSNAK milyen jó a kádban!Igazad van,ne szólj az ügyvédnek,mert abból veszekedés lesz.!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. július 27. 11:57

3 dologról szeretnék írni Lányok.SŐT 4-ről.
1/Címe.BEZÁRVA BUDAPESTRE
Nem tudok utazni se vonattal,se busszal,mert nincs nyitható ablak.///////A klimatizált vonatokon általában nincs nyitható ablak, illetve amelyiken van, a klíma működése alatt nem szabad kinyitni, mert annak hatásfokát jelentősen rontja.

A Flirt motorvonatok ablakai nem nyithatóak.//////A klausztrofóbia megkeseríti az életem.A kocsit odaadtam a lányoméknak,mert a figyelmem nem a régi,a jogosítványom nem hosszabbítottam meg.MÚLIK AZ IDŐ!!! :(( :(( :(( Nem szomorkodom nagyon,részint mert régebben vjártam sok helyen ,részint mert itt is van sok szép dolog + az állatok.Megkértem a lányom,hogy évente 1x vigyenek el Vácra a temetőbve és 1x pedig menjunk el együtt az állatokkal vidékre 2 napra valahova.É-K Magyarországon nem jártam.Miskolcon igen,de a többi helyen nem.Valószínüleg a kérésem teljesítve lesz.Máskülönben taxival kimegyek a temetőbe.20000ft oda-vissza,annyit megengedek magamnak.
2/Nem tudom írtam-e Lillát mégis felvették a 8 osztályos gimibe.Rajta volt a listán.A sorrendben előtte lévők közül néhányan nem iratkoztak be.Nagy volt az öröm.
3/Idén,ha nem robban be a járvány, moziba és színházba járó leszek.
Az első film,amit meg szeretnéknézni:
https://www.pannonia-entertainment.hu/d ... atisse-ig/
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. július 27. 12:24

Nem túl jó a film kritikája,de azért én elmegyek.Nézzétek meg milyen klassz az eredeti kiállítás plakátja!
A MONET'S GARDEN a sikeres szimbiózis a művész nagyszerű alkotásai és egy magával ragadó utazás között, amely Monet vízióját egy új korszakba hozza egy felejthetetlen élményért. Világpremierként mutatják be ezt az egyedülálló 360 fokos multimédiás élményt az impresszionizmus alapítójának életén keresztül 2022. január 12-én kezdődő világpremierként a berlini Alte Münzében.
Kép
Itt a kiállítás ajánlója:
Spoiler: mutasd
EGY ELMEGEDŐ KIÁLLÍTÁSI ÉLMÉNY Alte Münze Berlin, Jegyek 20 € „A művész feladata, hogy reprezentálja azt, ami a tárgy és a művész között van, mégpedig az IMSELLUNGSONEGSONEGS-t. 360 fokos kaland az elmúlt évszázad egyik legnagyobb művészének történetén és munkáin keresztül! Ez a kalandtúra és az egyedülálló kiállítási koncepció a legújabb multimédiás technológiával kerül megrendezésre, amellyel a látogatók teljesen elmerülhetnek a világban és Claude Monet (1840-1926) festőművész világhírű alkotásaiban. A kidolgozott installációk és vetítések zenével kombinálva dübörgő színvilágokat hoznak létre, és soha nem látott módon teszik életre és kézzelfoghatóvá a festményeket. A néző számára az illúzió valósággá válik. A magával ragadó művészeti élményt 2022. január 12-től 2022. március közepéig mutatják be Berlinben az Alte Münze termeiben. Monet története három helyiségen átívelő kalandtúrán szól: Ahhoz, hogy teljesen elmerülhessen a francia festő világában, a látogatót három kalandszobán vezetik át. Minden szoba önmagában is kiemelkedő, és nemcsak betekintést nyújt az utazónak, hanem, mint egy igazi utazás során, új tapasztalatokat és perspektívákat is talál Monet életéről, munkásságáról és munkásságáról. Az út első állomása az impresszionizmus megalapítójának műterme, ahol nagyszerű alkotásai születtek. Monet elvakultsága (1922) és képeinek megsemmisítése (1925) képezi a keretet annak, hogy megragadó betekintést adjon amúgy is mozgalmas élet- és fejlődéstörténetébe. Új perspektívát kínál a művész munkáihoz, elmerülve a közönséget nemcsak festményeiben, hanem felfogásában, technikáiban és művészetének felfogásában is. Monet központi témái, mint a fény, az árnyék, a szél és a víz elem, mint a tükröződés felülete, a legmodernebb technológiát alkalmazva egy költői átfogó koncepcióba integrálódnak és fonódnak össze. A stúdióból áttérünk a kiállítás következő csúcspontjára: Monet kertjének színpadra állítása, a normandiai Giverny világhírű kerti tája. Itt egyesül a valódi és a digitális érzékelés, így a látogató szó szerint bekerül Monet kertjébe az interaktív installáción keresztül. Csakúgy, mint Monet festményein, úgy tűnik, hogy az egész szoba lángokban áll az élénk és szerves színrészecskékben. Ez a rendkívüli kerti táj arra inspirálja az utazót, hogy tegyen egy rövid sétát a hídon, és időzéshez hívja őket. A vetítések interaktívan változnak a látogatókkal – ez az élmény egyszerre fizikai és költői. „Talán a virágoknak köszönhetem, hogy festő lettem.” (Claude Monet) A szomszédos bemutatóteremben az utazó ezután teljesen belemerül Monet világhírű festményeibe, hogy valóban megtapasztalhassa azokat A zöld ruhás hölgy vagy a műterem Hajó. Monet munkásságának csúcspontját jelentő tavirózsa festmények a történet fináléjaként és a nagy mester szellemében jelennek meg: az egész terem egy gigantikus tavirózsa tavacskává válik, egy végtelen egész illúzióját keltve. A néző elmerül a festményekben, elmerül a fényben és a hangban, és így a díszlet részévé válik – a műalkotások kölcsönhatásba lépnek vele, a művészet pedig teljes egészében költészetté válik. A MONET'S GARDEN a művész nagyszerű alkotásainak és egy magával ragadó kalandnak a sikeres szimbiózisa, amely Monet álmát egy új korba viszi és felejthetetlenné teszi. FIGYELEM: Ez a kiállítás fényérzékeny epilepsziában szenvedőknél görcsrohamokat válthat ki. Szervező: Alegria Konzert GmbH és így a díszlet részévé válik – a műalkotások kölcsönhatásba lépnek vele, és a művészet tökéletes költészetté válik. A MONET'S GARDEN a művész nagyszerű alkotásainak és egy magával ragadó kalandnak a sikeres szimbiózisa, amely Monet álmát egy új korba viszi és felejthetetlenné teszi. FIGYELEM: Ez a kiállítás fényérzékeny epilepsziában szenvedőknél görcsrohamokat válthat ki. Szervező: Alegria Konzert GmbH és így a díszlet részévé válik – a műalkotások kölcsönhatásba lépnek vele, és a művészet tökéletes költészetté válik. A MONET'S GARDEN a művész nagyszerű alkotásainak és egy magával ragadó kalandnak a sikeres szimbiózisa, amely Monet álmát egy új korba viszi és felejthetetlenné teszi. FIGYELEM: Ez a kiállítás fényérzékeny epilepsziában szenvedőknél görcsrohamokat válthat ki. Szervező: Alegria Konzert GmbH

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ,MILYEN SZERENCSÉM VAN!!!!!!!! %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%- %%-
MEGTALÁLTAM VIDEÓN A KIÁLLÍTÁST!!!!!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. július 27. 12:28

:)
A film többről szól mint ez a kiállítás.Jelenleg Matisse kiállítás van a Szépművészeti Múzeumban.Monet-t nagyon szeretem,Matisse-t már nem annyira.
Majd a film megnézése után írok róla.
4/Tegnap vagy tegnapelőtt hallgattam egy nagyszerű műsort as rádióban/főzés közben/
Megtaláltam az adást.A VÍZRŐL SZÓL!!!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. július 27. 13:28

Azért én a filmet megnézem,mert az több mint a látvány/
A modern kert festői/
Na mindegy Lányok.Hát én ilyen vagyok.Izgága,butuska,érdeklődő,szószátyár,állatkedvelő...
Remélem ,ennyi évnyi jelentkezésemmel,tudtam valamit adni!Sziasztok. :-h
Kép

Vissza: “Társalgó”