Sziasztok Lánykák!
Zajlik az élet nálunk.
Csak Paggy kenyeréig jutottam, amihez tiszta szivből gratulálok! Hajrá Paggy! Viszont! Kérhetnék egy-két szeletet ebből és a Katáéból, mert akkor nem kellene nekem sütni holnap

Nyitom az ablakot.

Pakolok, selejtezek az üzletben. Készül az itthoni az emeleten. Az üzletnél egy nagy sárga és egy normál nagy kukát töltöttem meg szépen nyugisan, mert napi egy óra jut rá reggel.
Sajnálom amiket kidobok, de lomot nem hozok. Ennyi idő után tudom mit fogok használni. Régi erekjék, de minek? Nem tartogatom tovább. Emlékszem Londonból szuper fodrászüzletből ahol felajánlották mikor meghallották,hogy fodrásznak tanulok, hogy elvállalnak tanulónak. Na onnak olyan csavarókat hoztam spirál dauerhez, ami senkinek nem volt Szegeden. Kuka .
A szivemmel nem foglalkozok, doglozzon ahogy akar. Nem lesz jobb, ha idegeskedek.
Paggy, hogy állsz a gerinceddel?
Kata, voltál ultrahangon a térdeddel? Nem olvastam még vissza, igy csak elmélkedek itt magamban.
Remélem Ildikó jól van!!!
Rita pedig élvezi a család ittlétét.
Mindig este 11 fele jutok géphez, a filmeknél öt perc után elalszok. Ennyit a netezésemről.
Ramost meglátta a német juhász fajtamentés elnöke, ahogy az ő kutyái oldalára feltettem a képét kommentbe. Gyönyörű két német juhásza van.
Szó szót követett és kérte küldjek róla levelet a fajtamentésnek. Valami azt súgja emlékszik rá, mert nem reagált volna ennyire utána sem.
Léyneg irtam egy hosszú levelet, amiben megirtam pár mondtatban a sztorit a szomszéddal, és hogy utálja Ramost.
Na azóta vagyis tegnap kiderült számomra, hogy valószinűleg hergeli és azért ugatja állandóan, ha meglátja. Rohan a keritéshez mikor megjelenik a látókörében és ugatja. Tegnap Ramos a tujáknál állt úgy, hogy a farka kint volt felém, tehát a feje nem ért a keritéshez, kb. 30 centire lehtettt. Nézte mit csinál, a farkát csóválta. A szomszéd nem látta a fáktól, hogy éna hintaágyon vagyok és rászólt durván, hogy mész innen. Basszus, semmit nem csinált, csak nézte.
Na léyneg az, hogy a fajtamentés elnöke pár levélfordulat után irta, hogy tudatositsuk a szomszéddal, ha a szőre szála is meggörbül Ramosnak jogi következményei lesznek. Irt még mást is. Alig tudtam hogy válaszolni rá, hogy egyszer beszélt nagoyn durván vele, azóta úgy nem, de bitzos, hogy utálaj a kutyát. Mert hogy az ügyvédjük ir nekik. Jajj nekem, még az hiányozna, na akkor durvulna ela helyzet ennél a hüyle pasinál. Igy irtam, hogy szólunk, ha bármi van és köszönöm, a lehetőséget részükről. Legalább tudom, hogy s zámithatok rájuk.
Na ilyen a német juhász fajtamentés!
Készülök a Lótusz napokra, de nem lesz zökkenőmentes azt hiszem. Nagy kocsi a fiam nál lesz, mennek a haverokkal hétvégére TIrolba. Miért is ne most. Dörgés várható, ami Ramosra nézve kritikus. A festészetre s zintén.
Na majd lesz valami.
Jajj, Kata, én látom csak úgy, hogy Samu fogyott? Az arca mintha vékonyabb lenne!
Most csak ennyi voltam, kenyérlángost sütök, festek, Ramost etetek nemsokára. Még hajat kell mosnom, mert holnap dolgozom.