Sziasztok Kislányok!Ildikó, de jól megfestetted a napkeltémet! Ráismerek a fenyőmre!

Az ágaknak csak a végein vannak tűlevelek,
azért látok be olyan jól a fa mélyébe. Az élet odabent történik. Mindenféle madarat és mókust látok minden nap.
Az idei mókusom olyan gyorsan szaladgál le-fel a törzsén és az ágakon, hogy nem tudtam még lefotózni.
Úgy emlékeztem, hogy egyszer már volt szó itt a fórumban a töki pomposról, de a kereső nem mutatott találatot,
úgyhogy lehet, hogy nem itt és nem tőled hallottam róla. Ezt találtam a neten. A te töki pomposod is ilyesmi?
Remélem te is jobban érzed már magad! A nyakadban már biztosan elmúlt a merevség. Néha én is elalszom a nyakam.
Nagyon kellemetlen tud lenni.
Emlékszem, amikor beszéltél róla, hogy megcsináltad a bal agyféltekés rajzolás tanfolyamot. Előtte is ügyes rajzoló
voltál már? Azért kezdtél bele, vagy csak kíváncsiságból? Nagyon látványos fejlődésen mentél keresztül itt a
szemünk láttára, ahogy Ági is. Jól választottátok ki a tanfolyamaitokat, és jó tanáraitok voltak / vannak.
https://www.nosalty.hu/recept/toki-pomposKata, örömmel olvasom, hogy használ a gyógyszer, és már te is és Samu is jobban vagytok. Ha nem jó lehajolni, mert
szédülsz közben, akkor guggolj le, és úgy próbáld felvenni a leesett dolgot.
Jaj, tudom milyen az, amikor nem kell meg rendesen valami, és úgy sül meg. Frissen, langyosan még lehet belőle
falatozni valamennyit, de utána már ehetetlen.
Tegnap még napszemüveget kellett feltennem, olyan szépen sütött a nap, ma meg be van borulva egész nap, de
szerencsére csak csepergett az eső, így tudtam menetelni.
Paggy, de jó, hogy te is alakulsz már! Ezt szeretem, amikor jó híreket olvasok.
A bátyád képei közül több is közel áll hozzám, főleg az olajfestményei közül. Szeretem az absztrakt, nonfiguratív
műveket, és a harsány színeket is.
Annyira örültem, hogy a címeket a képekhez illőnek találtam, értettem, hogy miért pont az a neve. Bár "Az emeleten
már nem laknak" című képének a "Már csak az emeleten laknak" címet adnám, mert úgy látom, hogy már csak ott égnek
a lámpák, lentebb nagy a sötétség.
A vegán sütőtökös kekszet jó lenne kipróbálni, de olyan rosszul süt a sütőm. A répatorta nagyon guszta, de amióta
magam vagyok egyre jobban nincs kedvem magamnak sütni, még ha nem kell hozzá sütő, akkor se.
Én is szerettem Major Tamást színészként. Örülök nagyon, hogy tetszett a Színészmúzeum. Az egyik miskolci fb csopiban
dicsérte nagyon valaki, ez adott kedvet hozzá.
Darvas Ivánt nagggyon szerettem!
Készülődök, mert megyek Lilykéért. Otthon már negyed öt van, itt még csak negyed négy.
Holnap jó lenne képeket is feltenni. Biztosan Kata is tett fel újakat.