szoktunk enni. Mindannyian nagyon szeretjük.
Tényleg hullámos a széle a kenyérnek, de jól áll neki. Legalább egyedi, olyan katás!
Kata tegnapi kenyérkéje:

Kata58 írta:Rita valamelyik hozzászólásnál említettétek az agykontrollt. Azzal ne foglalkozzatok, mert annyira okkult tudomány hogy félelmetes.Látszólag ad egy fajta megkönnyebbülést, de úgy fogalmazok inkább hogy szellemileg rendkívűl káros a személyiségre. Elég magas szinten műveltem, de szerencsére megszabadultam belőle. A többi gyógymóddal nincs gond, a képzett gerincdoktort én is csak javasolni tudom, fantasztikusak.
előfordulhat, hogy többször ismételni kell a kezelést, de megéri. Nem is értem, az ilyen emberek meg miért nem kapnak állami támogatást, hogy minél szélesebb réteg megtapasztalhassa a jótékony hatást amit kiváltanak. Ugyanez a véleményem a tapaszokról, és a kinezológiáról is.
![]()
![]()
![]()
![]()
f.ági írta:Mai fényképem a vakondtúrásról lett volna, de azt már csak nem teszem be!![]()
Ez a férjem feladata, mert hogy én aztán bele nem dugom az ujjam a lyukba, az is biztos. Még véletlenül megharapja!Ezen jót mosolyogtam!
![]()
Gabóci! Nem gondolkodtatok Emma után egy másik kutyuskában? Nem feledteti, de talán kitölti az utána hagyott űrt egy kicsit.
f.ági írta:Rita, a The Chasernél irtakra itt válaszolok: Én először Hozzád jövök, utána a d-a.-ra![]()
Ildikó nem értem mi volt nálad tegnap...de én speciel nem tudtam tegnap rendesen kilépni, kénytelen voltam csak szimplán kilépni...pedig azt nem szeretem. de van hogy muszáj!nildiko írta:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1097024277055118&set=a.1097024227055123.1073741839.100002426676159&type=3&size=1164%2C655
Kata58 írta:Ágica, gyönyörűek az utcán a rózsáid, szinte érezni az illatát...milyen jó,hogy ott nem teszik tönkre.
f.ági írta:Ma ahogy jöttünk a sztrádán haza még a férjem is megjegyezte, milyen szép szinesek ősszel a fák!
Igazi élmény lehet sétálni itt a hulló falavelek között!
Gabóci5 írta:Tényleg, ma voltál Pesten. Használt a kezelés?
f.ági írta:Lebegek és könnyűnek érzem magam, de kaptam is tűket rendesen...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 25 vendég