Sziasztok Lányok!
Nagyon klasszak a fotóitok! Milyen guszták a kaják is!
Ha most itt lenne, nem kéne főznöm...

Csipkednem kell magam, hogy mindennel végezzek, mert délután megyek a Pécsi Koreai Filmfesztiválra. Egy vígjátékot nézünk meg Kim Woo-binnel, a Twenty-t.
Tegnap a The Throne-t vetítették, de nem értem volna oda.
Pedig hívtak a lányok, mert koreai ételekből kóstolót is hozattak a film vetítését megelőzően. Szerencsémre ezt a filmet már láttam, ezért nem fájt annyira a szívem, bár kivételesen ezt 2x is meg tudnám nézni, mert teljesen elvarázsoltak a színészek a nagyszerű játékukkal.
Sado herceget illetően, most sem tudom eldönteni, hogy őrült volt-e, vagy sem. Vagy csak csak egyszerűen ráfogták...
Annyi bizonyos a számomra, hogy a mentálisan érzékenyebb, sérülékenyebb fiút, az apja rendesen "kiidegelte", és ezért viselkedett olyan renitensen.

Borderline személyiségzavarban szenvedhetett, akit aztán a külső noxák provokáltak.
Ha tényleg őrült lett volna a kezdetektől, akkor talán nem lett volna annyi támogatója... ez is inkább ezt támasztaná alá.
Bocs, hogy erről írtam, de a mai napig foglalkoztat a kérdés.

Vajon Yi Sannak sikerült-e kiderítenie az apjával kapcsolatos
igazságot?
Azért jöttem ebbe a topikba, hogy képeket rakjak be nektek a halacskámról, egy sziámi harcoshalról, (betta). Talán Samukának is tetszeni fog!
A fiamtól kaptam még szeptember elején.
Redecskének becézem, és hihetetlen a számomra, de ha távolabbról szólongatom akkor oda úszik hozzám, tehát anélkül, hogy a mozgásomat érzékelhetné.

(Jól érzi magát nálam, mert már habfészket is épített a fiú.)

A tükröt is neki vettem... mert időnként játszom vele... azaz ha meglátja magát benne harcolni fog, ugyanis azt hiszi, hogy vetélytársat lát.

Kellemes hétvégét kívánok Mindenkinek!