Szilvia! Szép fokföldi ibolya és fincsi magyar szőlő (háttérben). Micsoda nemzetköziség!
Hogy férsz el a virágoktól?
Paggy! Az almás rétes jobban felizgatott, mint a leves, pedig guszta! Jobbulást Lillának!
Igen! Az úgy volt... hogy amikor elkezd az ember fotózni, szinte azonnal más szemmel
kezdi nézni a környezetét. Nem csak azért örülök ennek a hobbimnak, mert olyan jól
összehozott bennünket, hanem azért is, mert sokat tanultam a környező világról általa.
Miközben lesben álltam, rengeteg tapasztalatot szereztem a rovarokról, növényekről, a
Föld forgásáról, a mennyboltról... és észrevettem olyan dolgokat, amit addig még soha.
Nem mellesleg sokat tanultunk, tanulunk egymástól is. Te most egy egészen új stílust
hoztál be közénk.
Kata, Gabi! A ti képeiteken is látni, hogy mennyire el vagyunk maradva a virágzásban
hozzátok képest. A nárciszaim egy csoportját tegnap mutattam meg, még csak épp, hogy
megjelentek a bimbók. Mindkettőtöknél a bőrlevél is ugyanúgy áll (Kata nárcisza mögött
is megbújik egy), nálunk még mindig bimbós, ahogy pár napja lefotóztam. Minden nap
látom, és várom, hogy virágba boruljon. A buszmegálló melletti parkocskában van.
Aranyvesszőt, is fényképeztem ma, épp kezd nyiladozni, az íriszeknek meg csak a levele
bújik egyelőre.
Gabi! Az utolsó krókusz fotó olyan pompás lett! Címlapra való!
Kata! Remélem, hogy kedden elhagy benneteket az összes kórság! Le a vírusokkal!
Ma is minden deres volt reggel:

Ma ez volt a szomszéd kerítése előtt az aranyvessző-helyzet:

Gesztenye, orgona, és cseresznye rügyek: