.Köszönöm a szép képeket...azért beindul a természet....

.

Nagyon belevaló kis csapat gyűlt itt össze.
Jó látni, hogy mennyi örömet nyújt másoknak is a fotózás.
Nem túlzás kijelenteni, hogy ez a topik a No.1, lassan elérjük a 20 000-es látogató számot.
Szilvi már régen őrvendeztet humoros egyéniségével, és most kiderült, hogy Paggyben egy költő veszett el.
Anyecska mint roller nagyi, nagyon menő.
Kata és Paggy jóvoltából akár nyithatnánk egy süssünk-főzzünk topikot is.
A képeken ibolyák, erdei borostyán, arany vessző, bőrlevél, sziklakerti írisz, téli jázmin és krókuszok.
Az utóbbiakat a gondos gazdi csak meglocsolta, nem az eső esett

Az énekes rigó magasan a fa tetején csücsült, míg a fekete rigó a földön kapirgált.

. Na mindegy ez van nincs ezen mit keseregni...
Étvágy már azért van egy kevés...ez még nem a régi...de most értünk haza nem rég, sikerült bevásárolni igaz kétszer is faképnél hagyott az adott üzletben...és jó messzire ment...jól nézek ki ha ez lesz az új bónája...
...de úgy elfáradt szegénykém mire hazaértünk, hogy cipőstől be az ágyba...amitől meg én kaptam kisebb sokkot...ez van!
..Szerencséje, hogy egyszem kis kölyköm, különben lecsaptam volna mint a taxiórát

. Remélem meghallgatásra találunk...bár még ez is jobb mintha hó esne mint egyik éven....

Rita írta:
Nem ismer valaki egy jó esőűző szertartást?
Sándor, József, Benedek remélem nem szabotálja el a dolgát!

Bevallom és agyonöntöztem.Hogy sikerült ilyen szépre nevelned?Hidegen tartod őket?Milyen gyakran locsolod és honnan?A sógornőmnek 3-4 színben van és úgy vigyáz rájuk mint a legnagyobb kincsekre.

. én ma dobom ki a ciklámeneket mert oly katasztrófálisan néznek ki hogy eszméletlen.

Kata58 írta:Szilvia mázlista vagy! milyen kellemes meglepetés ért!![]()
. én ma dobom ki a ciklámeneket mert oly katasztrófálisan néznek ki hogy eszméletlen.
![]()

[/url

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 31 vendég