.Kicsit hosszú lenne a nap ha nem alussza ki magát rendesen.
. Ilyenkor nyugodtan tudok bármit nézni, olvasni a neten! Persze szigorúan fejhallgatóval!
.Szerencsére nem költözésről van szó, csak a nagyszoba egy részének bútorcseréjéről! Apu költözne be Győrbe, de eddig nem sikerült eladni a tanyát. Nem akaródzik összejönni. Pedig amúgy nincs messze Győrtől sem 14 km. Csak bevásárolni Bana vagy Győr jöhet szóba..esetleg Bábolna...
Akinek van kocsija annak nem gond. De úgy, hogy buszhoz kötött az ember, egyedül hát úgy nem könnyű.
Nem szívesen mennék ki Samuval a későbbiek folyamán Nekem túl nagy . az egy négy öt tagú agilis családnak való!
Nagyon tetszettek a képek..Ödönről én is azt hittem egy pillanatra hogy zsiráf! Jót mosolyogtam rajta...Nagyon nemszeretem kategória lehetett nála a fürdetés! Az én Belga juhászom imádott fürdeni, de szemfüles volt, ha tehette megszökött amit rajta volt a hab..azt nem szerette!
.Úszni viszont nagyon szeretett a tóban vagy a Rábában!
Egyenlőre csak a facéra tettem fel felhős képeket, majd ha Rita itthon lesz a legjobbakat elküldöm emailba...Most nem akarom ilyennel terhelni, hadd élvezze az utazást minden téren. Remélem a mai nap is minden rendben lesz mindenkivel!

jól sikerült pillanatfelvétel.