- jót mosolyogtam a: Zen legyen veled kifejezéseden. 

Várom a különleges három betűket. 

Gratulálok!PaggyPaggy írta:Sziasztok!2 rohanás között egy kis pihenés.Gyorsan csináltam néhány vacak képet,de azért elküldöm majd.
drága Kata! az első fotó nagyon tetszik Samukáról.Mit nézett olyan meglepetten,Kár ,hogy a kettőtök képe sötét lett.Lehet,hogy a hátulról jövő fény miatt?Ügyes vagy,mert minden nehézséget legyőzöl.Tegnap befejeztem be a Warrior Beg Don So-t/eddig nem láttam/ilyen hősies vagy TE is,mint ők!!!!
Egyébként hűha,jó sorozat volt!Köszi a képeket.
Éva!A színes hajú lány és a papagája érdekes,de kicsit túlzásnak vélem a hasonulást. KÖSZÖNÖM SZÉPEN a linket.Kedves Szilvi!De jó ,végre látni a fotóidat!Kedvesek a kis hóvirágok és szép a hótól roskadó fenyő/vagy tuja?/.Állítólag a tavaszi hagymások túlélik a hideget./MOST HALOTTAM/Gyakrabban szeretnék veled találkozni itt a fórumon,ha lehet.Köszönöm a képeket.
Most pedig gyorsan berakom a képeim.Helyzetjelentés itthonról
MinGi!Csak néhány túlélő fréziám nyílik hamarosan,az újak még csak most bújnak ki. Azt találtam ki,hogy csak a végén állítom össze a csokrotokat/ha benne vagytok/ betűkkel jelöltem meg a cserepeket és 3 betűs ,értelmetlen szavakat kérek szépen,mindenkitől 3-t.FONTOS,hogy értelmetlen szó legyen,mert direkt olyan betűket választottam,hogy minél izgalmasabb legyen a csokor,mely majd egy saját virtuális vázába kerül.Idén nem fárasztanálak titeket heti fényképekkel,csak kb 2 hetente egy összes cserép fotót küldenék,ha benne vagytok.Majd akkor indul,ha minden hagyma/vagy "aki" akar/ár kibújt .Na futok.Paggy

- kitenne a hűvöre az biztos -
Oroszlán, de nem a tipikus csak a kinézetével foglalkozó, mint ahogy leirják, hanem az igazi vadon élő oroszlán
Nagy gratuláció a bátor döntésedhez amiért belevágtál
és főleg a sikeres vizsgádhoz. 
Nem sokszor megyek ki, csak ha muszály, de a holnapi kirándulástól már előre fázok. Az idén folytatódik a "Kisnemesi Otthonok 17. Országos Találkozója" rendezvény keretében nézzük meg Zsákán a Rhédey-kastélyt, és Bakonszegen a Bessenyei György Emlékmúzeumot. Szelet, havas-esőt mond az időjós, brrr.
Majd jövök.
Paggy

.
.

CSODÁS ÍZŰ
Mindjárt beteszem a képeket.Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 29 vendég