Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. március 21. 12:43

Kép
Kép
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2018. március 21. 17:01

Mivel az összes topik közül mindenki ITT kezd,SZÉPEN KÉREK MINDENKIT hogy egy pár másodperc erejéig pillantson át a Csevegő-be a Mai nap további részében. :littlehearth: :movingflower: :littlehearth: :movingflower: :littlehearth: :movingflower: :movingflower: :littlehearth: :movingflower:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. március 21. 17:42

Szia Mindenki!

Ismét végig olvastam a lemaradásom, de most már időm is van irni.
Szilvia! Én, mint nagy Csillagok háborúja rajongó - azt hiszem általános iskolás 7-8.-os lehettem láttam először a mi kis fapados mozinkban a szerelmemmel, akit kineveztem későbbi férjemnek :-)- jót mosolyogtam a: Zen legyen veled kifejezéseden.
Rémálmomban jöjjön elő a hosszan tartó áramszünet. Nálunk minden árammal működik, igy kicsit megzakkannék tőle.
A viz is csak azért jobb - nyáron,mert télen le van engedve a rendszer-, mert lehet a kinti slagból vizet behozni legalább kézmosáshoz. Persze csak ha időben észreveszi a párom, ha nem vagyok otthon. :-)
A tujákat megnézném majd akkor is, ha nem lesz rajtuk hó, biztos nagyon szépek!
AZ iglut is megnéztem volna :-)
Éva! Az a lány a papagájjal csúcsszuper! Nagyon szépen meg van csinálva a haja. Nem csak a szinre értem,hanem a technikájára is. A madárka tollazata, szinvilága szintén nagyon tetszett.
Kata, szélesen vigyorogtam ahogy Samuka arcát megláttam az első képen a váróban. Totál olyan, mintha azt mondaná: na ha most nem minket hivtok be, én tuti bemegyek :-)
Paggy! Nagyon aranyos a falkád! :-) Várom a különleges három betűket.
Ngyon tetszik a gerberás, havas képed. Olyan művészi...
A nagyinak szeretettel csoportból amit biztos nem vennék meg magamnak, de amúgy meg úúúúgy szeretnék: Mintás sodrófa, amivel képeket lehet belenyomni a tésztába, valamint karácsonyi kiszúró. :-)
Szilvia, kérésed parancs, : Most néztem meg a csevegőt! Meg is lepődtem, mert Gabóci az ügyeletes ilyen témában. :-)
Rita! MinGi-hez hasonlóan én is szőkének gondoltalak, nem világosnak, hanem olyan középszőkének. Viszont ez a szin olyan melegséget ad az arcodnak..., jól áll! :-)
Változatlanul szép a kis falud. Télen is. Tetszik az a tornácos, gangos, hogy is hivják nem tudom ház a szép oszlopokkal.
Mikor Ödönnel mentünk Kaposvárra, már a vége felé a kis kanyargós utakon lévő régi házikóknál láttam faragott oszlopokat. Mindenhol másfajtát. Csak az volt a baj, hogy nem igazán voltak karban tartva. Pedig jó volna, ha megmaradna az utókornak.

Az én nagy hirem, amit beteszek spoilerbe, mert nem akarlak már untatni vele Benneteket.
Spoiler: mutasd
A héten kedden lett volna a vizsgám, igy hétfőn felhivtam a céget lemondva a szereplést. A vége az lett, hogy a hölgy rábeszélt, legalább menjek el, védjem meg a projektet, behivnak először, utána ha egyest kapok a szóbelire tojjak rá, legalább lesz esélyem elmenni pótvizsgázni, hátha addigra rendeződnek a dolgaim. Pótvizsga visszajőve a nagy utamról következő héten lenne. Totál ideális időpont.
Belesajdult a szivem az egészbe, és úgy döntöttem ismerve a lelkem, ami csak sajogna, hogy én bizony legalább elolvasom a tételeket, megtanulom a projekt tételeit , a projektet előadom és lesz ami lesz.
Délelőtt 10- 24-ig tanultam. Alvás fél egytől hajnal fél négyig. Tanulás 4-fél nyolcig, alvás fél óra, ezután ismét tanulás - ájulás ellen nyitott terasz ajtónál- készülődés, felpattantam a bicajra, mert a kocsiban csak dolgozott volna a gyomoridegem, és fél 12-kor megjelentem másnap a vizsgán.
Fiam ellátott jó tanácsokkal:
- először is feltett egy videót, amiben a szóbelire kiadott papiron a paprikás krumpli receptje volt, mivel az illetőnek dunszt fogalma sem volt a tételről.
- azt mondta: anya, szelektálj. Ami nem megy, ne erőltesd. Nézd a többit. :-)
- hangosan gondolkozz, mert úgy tudnak segiteni.
- légy határozott, akkor is ha majdnem betojsz. :-) - rendes gyerek-
Azt hisezm ennyi volt. Igy utólag kifelejtette mit kell tenni amikor annyira ideges az ember, hogy összeragad a szája a kiszáradástól bezséd közben.

Volt aki nyugtatót vett be, ehhez képest én a citromfű teámmal még jól álltam. :-)
Projet előadásomnál belekötöttek a cégbe, hogy miért ekkora haszonnal fejezte be az eu-s támogatott képzéseit. A banya - bocs én csak igy hivtam a vizsgáztatót- azt mondta legközelebb olyan projekttel dolgozzak, ahol kisebb a haszon. Ki érti ezt?
Na és itt jött be az én igazmondásom, ami a szivemen a számon jellemem. Megkérdezték mit csinált a cég ennyi maradék pénzzel.
Én meg kapásból: Lenyelte. Jajj, még mindig röhögök azon,hogy majdnem leestek a székről.
A hugom aki főkönyvelő egy cégnél azt mondta szintén röhögve, hogy nem vagyok normális :-)

Ezután kihúztam életem legcsalódásra méltóbb tételét. Mert ugye mit mondott a gyermekem? Anya, ami nem megy, most hanyagold. Én igy is tettem. Hozzáteszem vesztemre. :-)
Minden tiszteletem azoknak, akik bankban és adóval kapcsolatos helyen dolgoznak. :-)

Lényeg Lányok: hármast kaptam mindenből.
Tudom, van ennél sokkal jobb eredmény is, de egy napos tanulással, harmind tétellel, Ödönnel ez nekem mennyei eredmény volt.
Ja és a másik eredmény: - 2 kg!!!

Fiam szerint: Látod anya, igy kell ezt csinálni. Minek kell itt hetekig görcsölni. Legközelebbi vizsgaidőpontot jövő hétre tesszük neked, az is 2 kg, igy lassan le is fogsz fogyni. Milyen rendes. :-)

Hátravan még a számvitel, meg a könyvelés ismétlése természetesen másik gépnél. Úgy döntöttem - még most -, adok egy esélyt saját magamnak bizonyitani a nagy semmire, mert ugye a szakmám nem hagyom ott.
Rájöttem közben, hogy felüdülés bemennem az üzletbe, és az eddigieket csinálnom.

Ödönnel kapcsolatban pedig úgy döntöttünk visszük Makóra egy jó nevű dokihoz, holnap fél ötre van időpontunk, hátha tud valamit érdemben mondani. Műszerezettsége nagyon jó. Arthurt is hozzá vittük, de már sajnos menthetetlen volt akkor.

Most pihenek, ismét tornázni fogok, rendbe rakom a körmeim, a lakást, pihenek, filmezek és termsézetesen tanulom a számvitelt. :-) Persze csak finoman és óvatosan nehogy megártson. :-)
Még egyszer köszönöm Nektek a biztatást, megértés amivel erősitettetek közben.!
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2018. március 21. 18:30

Ági! Nagyon büszke vagyok rád.
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. március 21. 18:51

ÁGI!Nagyon-nagyon-nagyon bátor és ügyes voltál!!!!!!! ^:)^ :littlehearth: :flower1: :movingflower: @};- Gratulálok!Paggy
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. március 21. 18:56

Marcsi! Paggy!
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm!
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2018. március 21. 20:20

Sziasztok lányok!

Paggy! Nagyon jó ez a párhuzam a tavasz és a téli kép között. De az állatos fotókat is köszönöm. Szoktak egyben bandázni?
KAta nagyon jók a képek. Ezek az arckifejezések. Nekem a 3. és 4. a kedvencem. Viszont a közös képen jól elbújtál az árnyékba. Ott is vagytok meg nem is, látni is meg nem is.)))
Ági! Gratulálok a vizsgához. Jó ötlet volt mégis belevágni. Ennyi alvással én tuti nem bírtam volna ki. Fáradhatatlan vagy.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2018. március 21. 20:37

Paggy írta:Sziasztok!2 rohanás között egy kis pihenés.Gyorsan csináltam néhány vacak képet,de azért elküldöm majd.
drága Kata! az első fotó nagyon tetszik Samukáról.Mit nézett olyan meglepetten,Kár ,hogy a kettőtök képe sötét lett.Lehet,hogy a hátulról jövő fény miatt?Ügyes vagy,mert minden nehézséget legyőzöl.Tegnap befejeztem be a Warrior Beg Don So-t/eddig nem láttam/ilyen hősies vagy TE is,mint ők!!!!
Egyébként hűha,jó sorozat volt!Köszi a képeket.
Éva!A színes hajú lány és a papagája érdekes,de kicsit túlzásnak vélem a hasonulást. KÖSZÖNÖM SZÉPEN a linket.Kedves Szilvi!De jó ,végre látni a fotóidat!Kedvesek a kis hóvirágok és szép a hótól roskadó fenyő/vagy tuja?/.Állítólag a tavaszi hagymások túlélik a hideget./MOST HALOTTAM/Gyakrabban szeretnék veled találkozni itt a fórumon,ha lehet.Köszönöm a képeket.
Most pedig gyorsan berakom a képeim.Helyzetjelentés itthonról
MinGi!Csak néhány túlélő fréziám nyílik hamarosan,az újak még csak most bújnak ki. Azt találtam ki,hogy csak a végén állítom össze a csokrotokat/ha benne vagytok/ betűkkel jelöltem meg a cserepeket és 3 betűs ,értelmetlen szavakat kérek szépen,mindenkitől 3-t.FONTOS,hogy értelmetlen szó legyen,mert direkt olyan betűket választottam,hogy minél izgalmasabb legyen a csokor,mely majd egy saját virtuális vázába kerül.Idén nem fárasztanálak titeket heti fényképekkel,csak kb 2 hetente egy összes cserép fotót küldenék,ha benne vagytok.Majd akkor indul,ha minden hagyma/vagy "aki" akar/ár kibújt .Na futok.Paggy

Paggy! Nekem is nagy kedvencem volt a Warrior Beg DongSo. Nagyon jók és rendkívül tehetségesek ezek a fiúk, mindhárom nagy kedvencem. De nagyon izgalmas is volt az egész sorozat. Én már olyan régen láttam, hogy lehetne ismételni is.
Nekem ilyen fiatal lánynak tetszik ez a színes haj. Neki jól is áll. Meg azt is megmutatja ezzel, hogy mennyire szereti a papagáját. Ez olyan, szerintem, mint amikor olyan fotót tesznek fel magukról amin a kutyájukra hasonlítanak. Olyat is szoktak feltenni a gazdik.
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2018. március 21. 21:12

Ági!
Ezek szerint sikerült a vizsgád,ha jól veszem ki))
Gratulálok!!
Kép

Most már csak Ödön kutyusról kellene minél több jó hír %%- %%- %%-

A tuja fácskákról vannak régebbi fotók,de megvárnám az igazi tavaszt,ugyanis a ház tövébe is ültettünk ősszel egy sor sárga lepke nárciszt,és várom az összképet :movingflower: :movingflower: :movingflower:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. március 21. 21:35

Éva, Szilvia! Köszönöm Nektek is! :-)
Szilvia, egyenlőre csak a pénzügy és projektmenedzser képesités van meg, a számvitel várat magára júniusig.

A kacsa farhátról annyit, hogy itt nálunk a piacon 350 Ft. volt most. Vagyis ez kacsa váz, amiben a szárnya is benne van. Egy kilóból három napig van neki levese. Ezt akkor kell adni neki, ha még éhes lenne. De amióta rájött az izére a disznó már lohol ha hallja , hogy nyitom a hűtő ajtaját.
Húsát változatlanul nem adhatom neki, az megy a fagyóba anyukámék, meg az öcsémék állatkáinak. Majd egy fél rekesz főtt hús van már. Ha a párom tudná.... :)) - kitenne a hűvöre az biztos -
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. március 22. 6:29

Többen gondoltátok, hogy szőkés vagyok, pedig a sötétbarna az eredeti hajszínem is. Mint mondtam,
a magas lesen fotózott le a lányom.... épp les(b)en álltam... hihi!

Ági! Hát jól becsaptál bennünket! De minden jó, ha jó a vége. Felálltál a vesztes pozícióból, megráztad
magad, és győztél! Harcos, makacs és kitartó vagy! Nagyon ügyes vagy! Gratulálok, Warrior Ági!

Jó lenne ha Ödönről is tudnál örömteli hírekkel szolgálni!

Mikor mész Kínába? És merre fogsz járni pontosan?

Szilvia, nálunk ugyanaz volt a hétvégi menetrend, mint nálatok, csak szél nem volt. Még tegnap reggelre
is esett egy nagyon kevéske hó (de utálom már!). Tegnap reggelre -5 fok volt, ma -7 van (de utálom már!)

Az én hóvirágaim nem látszottak ki a hétvégi hóból, a nárciszok viszont a tiédhez hasonló képet mutattak.

Paggy! Jó látni a napsárga fréziát! Már nagyon kéne a lelkemnek a nap is, és a sok tavasszal jellemző
sárga szín is! Tegnap volt az első nap a tanév folyamán, amikor igazán nehezemre esett munkába indulni.
Biztosan tudom, hogy az elhúzódó hideg, és a sötétség az oka. Rettentő keveset sütött az idén télen a nap.

Nagyítóval keresek virágzó ágat, de még az aranyesőn (aranyfa) sem látni egy kis sárgaságot sem!

Édesek az állatkák! A cicásaknál rákattintottam a fotókra. Jobb volt nagyban is megnézni őket. Igen jó
helyük van nálad!

Éva! Nálunk is elsöprik a havat a házak elől, és a járdákról is. Odafelé menet egy lélekkel sem találkoztunk,
de mikor visszafelé jöttünk, már többen szorgoskodtak odakint.

Ezt a ritka madárkát a fb-on is láttam, Saci (aki itt Virág) posztolta ki. Jó megfigyelőnek és hozzáértőnek
kell lenni, hogy valaki észrevegye ebben a majdnem hogy jelentéktelen kis madárban, hogy más, mint a
többi.

Kata! Tényleg minden rá van írva Samuka arcára. Milyen jó lesz, hogy nemsokára már nemcsak a rendelőkben
készíthetsz fotókat róla.

Tavaly, március 20-án készült fotó K. Szürke Cicáról. A sásliliom még fele ekkora sincs most:

Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. március 22. 13:39

Rita! Egy kis reggeli napfény nálunk. Nagy a kép, de most nincs időm még jobban kicsinyiteni. Szabad szemmel nem látszódtak a nap sugarai, csak igy a képen.
Kép

Igazad van, harcos vagyok. Ezt itthon is megkapom. :-) Oroszlán, de nem a tipikus csak a kinézetével foglalkozó, mint ahogy leirják, hanem az igazi vadon élő oroszlán :-)
Nem szándékoztalak benneteket félrevezetni, igy alakult utolsó pillanatban. Azért is hoztam meg rögtön ezt a döntést, mert ismerve magam vérzett volna a szivem meg a lelkem, ha teljesen elveszik az addigi erőfeszitésem.
A továbbiak attól függnek hogy alakulnak az itthoni dolgok, mit mond ez a mai orvos Ödönre. Elegem van abból, hogy kisérleteznek. Ha ez nem válik be, majd beválik másik és stb.
Reggel amilyen szépen sütött a nap nálunk, annyira hideg volt. Majd megfagytam, mire beértem dolgozni. Még mindig nem ment fel a mutató 4 fokig.
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2018. március 22. 15:18

Ági! Mindig tudtam, hogy fantasztikus vagy. :-bd Nagy gratuláció a bátor döntésedhez amiért belevágtál :ymapplause: és főleg a sikeres vizsgádhoz. :ymapplause:
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2018. március 22. 16:27

Rossz gombot nyomtam meg és hamarabb küldtem el, mint szerettem volna.

Ági! Remélem, hogy Makón tudnak segíteni Ödön kutyuson. Mi is jártunk Sebő doktornál több alkalommal is Emmával, jó diagnoszta, ő segített a legtöbbet, nagyon rendes. (gondolom hozzá viszitek) Jó volna ha kedvező híreket mondanál legközelebb.

Lányok! Ez a hideg ami már napok óta van kikészít, nagyon unom már! :( Nem sokszor megyek ki, csak ha muszály, de a holnapi kirándulástól már előre fázok. Az idén folytatódik a "Kisnemesi Otthonok 17. Országos Találkozója" rendezvény keretében nézzük meg Zsákán a Rhédey-kastélyt, és Bakonszegen a Bessenyei György Emlékmúzeumot. Szelet, havas-esőt mond az időjós, brrr. :( Majd jövök.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2018. március 22. 17:16

VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2018. március 22. 17:22

Nálunk tegnap óta melegszik az idő. A nap is szépen süt.
Én ide is szívesen ellátogatnék: http://www.origo.hu/utazas/20180319-sza ... erton.html
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. március 22. 17:41

Kedves Éva!Esetleg el tudsz menni a Kor.Kult.Kp-ba,vagy van kedved hozzá?Azért kérdezem,mert nekem ma sikerült eljutnom és semmiképpen nem mutatnám be a képeim,mielőtt Te látnád a kiállítást. :littlehearth: Paggy
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. március 22. 19:03

Gabóci! Aranyos vagy, köszönöm szépen! Jót mosoylogtam a jelzőn úgy, mint a Rita warrior-ján. :-)
Igen, Sebő dokinál voltunk.
Hát valami fantasztikus a pasas. Amikor Arthurral voltunk ott utolsó óráira meg sem néztem, mert szinte sokkosak lettünk a hirtől, hogy nem élte túl és nem lehetett rajta segiteni.
Nagyon remélem, hogy a gyógyulás útjára lépünk. Látszott rajta a döbbenet, ahogy elmondtam mi történt és mit kapott kezelésnek . Az is látszott rajta, hogy megviselte a kutya állapota.
Lényeg: Nem szabadott volna addig megműteni, mig nem teszik rendbe gyógyszeresen a végbélnél levő gyulladást, mert igy nem ért semmit amit csinált a dokinő. A fenekén kint lévő fekély is ezért nyilt szét. Ami miatt elbeszélgetnék azért a dokinővel: egy szóval nem modnta, hogy úgy sikerült a műtét, hogy nem záródik a külső gyűrű a végbelénél.
- hányszor elmondtam már, ha tudom , hogy ő műti és nem a férje dehogy ott csináltatjuk, azonnal vittük volna Makóra-
Azt modnta ezzel elél, elinditja a gyógyulás felé és nem fog a rettegett betegséggé változni, mert ez nem az a tipus.
Hosszú folyamat lesz, de nem érdekel, csak legyen már jobb a helyzet. Tiszta vér volt a kesztyűje, ahogy megvizsgálta belülről. Tiszta gyulladásban volt.
Ennyi voltam Ödönnel kapcsolatban, be is tettem spoilerbe, mert nem akarlak vele fárasztani Benneteket. Már csak akkor jelentkezem vele kapcsolatban, ha tényleg jól lesz.
Azt modnta a végén: Jó lenne, ha lefényképezném, mert akkor tudjuk milyen volt és milyen lett. Mondtam neki, már megtettem egy hete :-) Láttam rajta, hogy meglepődött. :-)

Itt is borzalmasan hideg van még mindig. Vissza is veszem a nagyon meleg téli kabátom.
Jó túrázást, várjuk a képeket. :-)

Most irok Rita a kérdésedre merre is megyünk az út során. Május 29- június 5.-ig tart az út. Reggel 9.50-kor indulunk- kb. ugyanigy érünk vissza a Liszt Ferencre.
- Párizson keresztül repülünk Pekingbe , reggel hatkor érünk oda.Francia géppel a legnagyobbal megyünk.
- 2. nap. Szállás elfoglalás, ami már kipróbált a szervező pasi által. 4-en leszünk összesen.
Utána megyünk be a városba ismerkedni + az Ég temploma
- 3. nap: Tienanmen tér, Tiltott város, Szénégetők dombja, este a Sanck street és piac.
- 4.nap: Egész nap a Kinai nagy fal, és a végén a madárfészek stadion. Olyan részére megyünk, ahol nem sok túrista jár.
- 5. nap: Itt egész napos szabad program, vásárlással. A szervező pasas felajánlotta, ha szeretnénk mehetünk vele egy vallásos összejövetelre. Ő szombatista és amikor kint van mindig elmegy az ottani gyülekezetbe. Kaja, éneklés, tánc és egyebek. Naná, hogy benne voltam, bár én nem vagyok vallásos, de igazából azért mentem bele ebbe az útba, mert másként áll hozzá a kivitelezéshez, mint az utazási irodák.
- 6. nap: Nyári palota, Láma templom és kolostor
- 7.nap: Bei Hai Park, Téli palota, hutong negyed.
- 8 nap: hazaút.

Ez a rövid tájékoztató, de mondta ha valamit még meg akarnánk nézni, akkor irjuk meg. Enni kipróbált helyeken eszünk. Nem igazán tántorit el a sok előrelátó, miszerint nem úszom meg a gyomorrontást, hasmenést, lázat. Nem azért megyek,hogy ezeket kipróbáljam. :-)
Az ételeket akkor is kipróbálom, vizet úgyis csak palackosat iszunk, higéniára vigyázok, abban verhetetlen vagyok. :-)

Nagyon sokat akarok fényképezni, mert egy titkos álmom teljesül ezzel. :-)
Ugyanúgy várom hazaérve, hogy Nektek átadhassam amit láttam. :-)
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. március 22. 20:03

huh lányok ez nem teljesen az én napom..a fodrásznál a hátizsákot hagytam el, itt meg elrepült úgy a hozzászólásom, hogy vissza sem tudtam hozni....aish!
Na mindegy...nagyjából újraírom, csak visszafelé..mert közben Ági látom írt, és úgy értelmezem hogy klasszisokkal jobb kezekben van az új dokinál Ödönke..úgyhogy innentől aztán tényleg fel a fejjel! A dr.nőt azt hiszem körbekergetném ja és megnézném a szakvizsgáját...hogy tette le...lehet hogy 2 alá... :-ss
Ja az előbbinél..visszamentünk és meglett a zsákom! olyan nehéz, hogy amikor nincs rajtam akkor is úgy érzed még mindig cipeled..azért is nem tűnt fel, hogy nincs rajtam...még jó hogy csak a Kodályon voltunk még, nem a közelben.Így gond nélkül visszafordulhattunk!

Ági gratulálok a vizsgádhoz, tudtam hogy nekimész így is kell, látod túl is vagy a nehezén! De hozzáteszem jól megnevettettél =)) =)) =)) =)) .
A fiad klassz instrukciói is biztosan sokat segítettek! Bírom a stílusát! =)) =)) =)) =)) .

hozom a képeket is mindjárt. Rengeteg szép, izgalmas nézegetni valókat hoztatok, ez megint olyan elcsábulós kategória, de ma muszáj időben lefeküdni, hogy holnapra helyén legyen az eszem nekem is ügyintézés közben... *-:) :ympray:

Kép
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
[/img]

Kép

Lányok...valaki megfordítaná a képet? mert ez így egy kicsit..bizarr..még jó hogy nem én állok fejen... :)) :)) :))

megyek is tovább a fórumban nézelődni.... :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. március 23. 6:18

Kislányok! Olyan aktívak lettünk, hogy nem bírok annyit írni, amennyit szeretnék! Jó lenne,
ha nem kéne gépelni, hanem csak képernyőre mondanánk, amit meg szeretnénk jeleníteni.

Ági! Nem komolyan gondoltam, hogy becsaptál minket, humor akart lenni! Nálunk is kisütött
délelőtt a napocska, fel is ment a hőmérséklet kemény +4 fokra! Most reggel -4-ről indulunk.

Ödönnek minden jót kívánok, amit csak el lehet képzelni!

A Kínai út fantasztikus programokkal teli! Mennyi csodás fotód lesz! Már alig várom!

Gabi! Szép időt, és kellemes utat kívánok! Süssön a napocska, hogy szép fotókat tudj csinálni!

Éva! A linkek közül még csak a "rackásat" néztem meg. Nagy élmény lenne élőben is! Mi a
tisza-tavi vízi tanösvényt fogjuk újra bejárni a kollégákkal. Egyszer már voltunk ott évekkel
ezelőtt, azóta tovább fejlesztették. Imádtam! Örülök, hogy ismét láthatom majd!
http://itthon.hu/tiszato/tisza-to/-/netaview/204141/tisza-tavi-vizi-setany-es-tanosveny

Kata! Szerencséd volt, hogy meglett a hátizsákod! Úgy látom Samuka élvezte a sétát. De jó!
Növényekkel messze meghaladtok minket. De örömmel láttam az Időképen, hogy végre elkezdődik
a tavaszodás. Jövő vasárnapra, húsvétra, 19 fokot írnak!

Szép lettél! Az én hajam is ilyen rövidke. Megfordítottam a képet!

Napozás ezerrel: az egyik összegombócolva, a másik kinyúlva:

Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. március 23. 6:21

Új természetfilmmel jelentkeztem! Csodálatosan szép. Ha van kedvetek,
nézzétek meg!

http://forum.ezoritusubs.com/viewtopic.php?f=49&t=149

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. március 23. 11:42

Sziasztok Lányok!
Hű,de sok mindent írtatok,tettetek fel!
Kedves Ági!Nem is tudom mit írjak Ödönnel kapcsolatos pokoljárásotokról.Ez az a,amit én is tapasztalok,nehéz igazán hozzáértő orvost találni ÉS BECSÜLETEST.Nekem egyszer kimosták Lizi kutyám belét,amikor nem tudott lábra áll ,miközben térdszalag szakadással kellett megműteni 2 nap múlva.De addig 3 orvos látta és mindegyik mást mondott valami teljesen mást.CSAK GYÓGYULGASSON ÖDÖN!!!!! %%- %%- %%- %%- @};-
Nagyon izgalmas ,különleges utad lesz.Vigyél pótelemet a gépedhez,nehogy ne tudj fényképezni!
Kata!Végül mégis szerencséd volt,hogy megtaláltad a zsákod.Nehogy megsértődj,amit írok,mert magamra is értem,hülyülünk már és figyelmetlenebbek vagyunk.Ezért nem viszem Lillát már autón a városon kívül,mert észrevettem,hogy túl vagány lettem a vezetésben.Mondtam ,én már ezt nem vállalom,mert nem állok jót magamért.Nézett is a lányom,nem értette.No,ezzel is vigyázni kell,hogy mit mondunk magunkról a fiataloknak,ugyanis hiába szeretnek,mégis picit már levitézlettnek tartanak.MINDENT JOBBAN TUDNAK és ne is mondj semmit.Bezzeg,ha baj van,mindjárt futnak a szoknyánkhoz!!!Szeretem őket,de sokszor bánt ez a hozzáállás.Mindegy,de az unokámmal egy húron pendülünk/MÉG :))
Kedves Rita!Nagyon örülök az új filmnek,HÚSVÉTKOR nézni fogom.Szép a cica!!!
GABÓCI!Érezd jól magad a kiránduláson,ne fázz meg és csinálj sok jó képet nekünk!!!!! :-h
Na és most jön az én NAGY DURRANÁSOM:
1/ A kiállításról hétvégén teszem be a fotókat,ha Éva válaszol
2/ÉS MEGCSINÁLTAM A NYÚL TORTÁJÁT/próbaként/ ÉS :-bd CSODÁS ÍZŰ :) Mindjárt beteszem a képeket.
3/Kinyílt a NAGY TÚLÉLŐ/1 Róla is jönnek a képek.Üdv:Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. március 23. 12:07

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. március 23. 12:14

url=https://www.kephost.com/image/JpWL]Kép[/url]
Kép
Kép
Paggy