Jó estét és éjszakát Lányok!
Most jöttem haza Lillától.Ma voltam ügyeletes,ami mindig boldogság,csak este már fáradt vagyok,mert hajnalban kelek,DE SEBAJ ,mert már nyugdíjas vagyok február 1. óta.JUHÉÉÉÉ!
Nem tudok azonnal elaludni,ezért benéztem ide . Milyen jó,hiszen Gabóci szép tavaszi képeket tett fel +Kata is jelentkezett végre.
Szegény Gabóci,nagyon vacak érzés az idegbecsípődés , nem is hamar múlik el.Mennyire kemény az ágyad?Évek óta egy deszkán alszom a szuper ágyam tetején.Ez segít nekem.A jó masszőr kincset ér ilyenkor,meg máskor is.Nagyon szépek a virágos tavaszi képeid.Köszönöm,hogy felraktad.
Éva!Sajnos azt nem tudom,hogy Hollandiában beporozza -e a méhecske a fréziákat,gyanítom nem,hanem ezek hybridek.Hiába ,már csak ilyent lehet kapni.HOZOTT ANYAGBÓL kell nevelgetnem de még így is örömet okoz.Megvallom őszintén boldoggá tenne,ha az illatát is el tudnám küldeni nektek,mert annyira finom.Az volt az elképzelésem,hogy nagy FRÉZIATERMESZTŐ leszek/meg ŰRHAJÓS

/,de időközben rájöttem,egy fedett gang nem elég ehhez.Mégis különleges élmény velük foglalkozni.Le kell mondjak a profiságról ,mert minden egyéb dolgomat abba kéne hagynom , tanfolyamokat végeznem..Ez nem megy,marad a boldogság meg a hályogkovácsos növénynevelés.Köszönöm a jó kis linkeket.
Kedves Kata!Mi a párommal húsvétkor gombapörköltet ettünk,fincsi volt.Hétfőn reggel átjöttek a gyerekek,addigra lett finom kalács , csicsás terítés.Persze könnyű úgy, ebédre mentünk Dédihez .Nem mindig jön össze ,ne bánd!Ámde másrészt ,meg kell tartani bizonyos dolgokat,mert a végén az embernek nem marad semmilyen ünnepe.A párom fütyül a ceremóniára és azértis másképp csinál mindent.Az elején sokat bosszankodtam ,még veszekedtünk is.Nem mintha én mániás lennék,de azért kell valami.Képzeld, egyszer mérgében a frissen sült pogácsát kihajította az ablakon.Na beállt a 2 napos nembeszélekveled,azután rájöttem,ő vonuljon el,ha utálja az ünnepeket,de mi ünneplünk.Igaz mesélte, a nagyszüleivel lakott ,akik általában ünnepekkor veszekedtek.Repültek a tányérok és kanalak,ő pedig addig kuksolt az asztal alatt.Talán ezért dobta ki a pogácsát nálam az ablakon.Egyébként irtó rendes , jófej,csak kicsit lökött,mint én.
És most jövök a kis érdekességgel.
Tudjátok mi a Bocuse d'Or?-Nemzetközi szakácsverseny.Nekem tetszik.erről hoztam linkeket,hátha valaki nem ismeri.Mindjárt következik .Azután pedig igazán jó éjszakátTPaggy