Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. április 2. 18:30

url=https://www.kephost.com/image/J9S9]Kép[/url]
Kép

ÉS TÁJKÉP CSATA UTÁN:
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. április 2. 20:06

Éva, a menyasszonyok sem rosszak, én elsőre balerinákat láttam bennük, akik mindig táncolnak.
Ezek a kis szakállas növények semmitmondóak a rendes napfénynél is, meg borulásnál is. Egyedül
így a lemenő napon mutattak ennyire szépen.

Paggy! Dédit ugyan csak oldalról látni, de kb. 65 évesnek néz ki. Sok finomságot készített Julika.
Megyek is eszek valamit, mert nagyon éhes vagyok. Amióta befejeztem a fordítást azóta fórumoztam.

Kép
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2018. április 3. 17:46

Sziasztok lányok!
Remélem kipihentétek az ünnep fáradalmait!
Rita valóban a balerinák is nagyon passzolnak hozzá. Tény, hogy ezeken a képeken nagyon szépek.
Paggy sok finomság volt nálatok. Nagyon guszták. A Dédimama nagyon jól tartja magát. Igen fiatalos.
Nézzétek meg ezt a férfit. Igaz, hogy az ázsiaiakon nagyon sokáig nem látszik az öregség, de azután hirtelen évtizedeket öregednek.
https://www.nlcafe.hu/szepuljunk/201803 ... s-kinezet/ De a hozzáállását követni kellene mindenkinek.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2018. április 3. 17:53

Ezt még a kerteseknek fel akartam tenni. Mi is alig tudtunk megszabadulni a kertben a sok porcsinfűtől. Azután mikor már pestre költöztünk, akkor olvastam, hogy ehető. Érdemes ezeket a friss hajtásokat most kipróbálni. Tavasszal minden vitamin jól jön.
http://gasztrokertben.reblog.hu/diy-vad ... es-ehetoek
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. április 3. 22:01

Szia Éva!Megnéztem a kínai férfiről betett linket.ÉRDEKES,igaza van.Köszönöm szépen.
Teszek be 3 fotót a korábbi képeken még bimbós lila fréziáról.Paggy
Kép
Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. április 4. 17:01

Kicsit káosz van nálam képügyileg, de ígérem még hozok majd..puszi mindenkinek! :x ;) :D :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2018. április 4. 19:13

Utólag is Boldog Húsvéti ünnepeket mindenkinek!!
KépKép
A "haldoklásom" még folyamatban,ami azt jelenti hogy szinte átalszom a délutánt az estével mégis alig bírok felcsipázni reggel,de ez általános jelenség még a melóhelyen is mert a két fiúnkon kívül mindenki beteg.Aztán meg itt vidéken,elkezdődött a földalapú uniós támogatás,ember millió,és már most szóltak hogy szombaton is túlórázni kell mert csak 3 hét van az egész córeszre!! Nyílnak a virágok!! Az ibolya már szinte teljesen kiölte a földiepreimet,és a lepke nárciszok is sikeresen túlélték a tavaszi havazásokat.Fogok hozni képeket a héten,hétvégére remélhetőleg már az emberi formámat is vissza fogom kapni. Puszi mindenki!!!! :movingflower: :movingflower: :movingflower: :movingflower: :movingflower: :movingflower:
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2018. április 4. 20:20

Paggy írta:Szia Éva!Megnéztem a kínai férfiről betett linket.ÉRDEKES,igaza van.Köszönöm szépen.
Teszek be 3 fotót a korábbi képeken még bimbós lila fréziáról.Paggy
Kép
Kép
Kép

SZia Paggy! Csodaszépek. Gyönyörű a színe.
Ugye, hogy milyen igaza van? Mondjuk én sem érzem magam öregnek, ha nincs semmi bajom. De elég soxor van.
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. április 4. 21:10

Sziasztok!
Ma akartam minden elmaradásom behozni, de úgy kiütött estére a migrén, hogy látni is alig látok.
Csak bejelentkeztem, megyek iszom a gyógyfű migrén teáját, ami borzadály izű, viszont hatásos. Lámpázás és alszás, mert holnap nekem is valami emberi formát kell felvennem.
Szilvia! Gyógyulást!
Paggy! Nagyon szép a virágod!
Rita! Gyönyörű ez a vöröske!
Mára csak tőmondatok jutottak, igyekszem normálisan is legközelebb.
Mindenkinek szép estét!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. április 5. 7:34

Sziasztok!Munka előtt és káposztástészta- készítés után 2 fotó következik,valamint, CSODÁS A VÖRÖS CICA RITA!!!!!!!!
1.kép/ a lila frézia második virága rózsaszín , 2. kép /Lilla rajza,ül az ágyon , én pedig szép vékonyan az ágy mellett állok.MILYEN RENDES UNOKÁM VAN,Ilyen karcsúnak lát! :)) Paggy
Kép
Kép
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2018. április 5. 18:09

Szilvia333 írta:Utólag is Boldog Húsvéti ünnepeket mindenkinek!!
KépKép
A "haldoklásom" még folyamatban,ami azt jelenti hogy szinte átalszom a délutánt az estével mégis alig bírok felcsipázni reggel,de ez általános jelenség még a melóhelyen is mert a két fiúnkon kívül mindenki beteg.Aztán meg itt vidéken,elkezdődött a földalapú uniós támogatás,ember millió,és már most szóltak hogy szombaton is túlórázni kell mert csak 3 hét van az egész córeszre!! Nyílnak a virágok!! Az ibolya már szinte teljesen kiölte a földiepreimet,és a lepke nárciszok is sikeresen túlélték a tavaszi havazásokat.Fogok hozni képeket a héten,hétvégére remélhetőleg már az emberi formámat is vissza fogom kapni. Puszi mindenki!!!! :movingflower: :movingflower: :movingflower: :movingflower: :movingflower: :movingflower:

Szia Szilvi!
http://365.reblog.hu/tavaszi-faradtsag- ... ozoldseget
Esetleg mást is érdekelhet, nemcsak Szilvit.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2018. április 5. 18:12

Szia Paggy!
Kedves, aranyos az unokád. A fréziát is átporozzák a méhek, mint a tulipánokat?
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2018. április 5. 18:41

Szervusztok! Írtam már tegnap is, de megint vacakolt az internet, és elveszett a hozzászólásom, + a hátamban idegbecsípődés volt, napokig alig tudtam ülni, feküdnni, így nem volt kedvem tovább kisérletezni. Ma irány a masszőrömhöz, valamennyit segített.
ITT A TAVASZ!!! Késésben van, de remélem ezután csak jobb idő lesz! ;) Két napja csináltam ezeket a képeket jártamban-keltemben telefonnal.

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. április 5. 21:10

Gabóci, Paggy, nagyon szép képeket tettetek fel. Lillácska milyen aranyos, ő karcsúnak lát..édes. A fréziád csodaszép, az embernek kedve van megcirókálni! :) A gyönyörű húsvéti tálalásról meg majdnem elfelejtkeztem..nálunk most kimaradt, így alakult. :-o :ymblushing:
Rita megint olyan jó kis fotóalanyod volt! Nem jöttem rá hogy ő most melyik vörös is, de mindenesetre nagyon karakán. :D
Gabóci, te pedig már igazi kinti tavaszi képeket hoztál. én még adós maradtam a képekkel. :ymblushing: .
Éva olyan érdekes olvasnivalót linkeltél már megint, hogy megláttam ráadásul a salátás tálat, hát összefutott a nyál a számban. ~o)
Ági, Gabóci, nektek is jobbulást, jó pihenést mindenkinek éjszakára! 8-| :-h :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. április 6. 1:06

Jó estét és éjszakát Lányok!
Most jöttem haza Lillától.Ma voltam ügyeletes,ami mindig boldogság,csak este már fáradt vagyok,mert hajnalban kelek,DE SEBAJ ,mert már nyugdíjas vagyok február 1. óta.JUHÉÉÉÉ!
Nem tudok azonnal elaludni,ezért benéztem ide . Milyen jó,hiszen Gabóci szép tavaszi képeket tett fel +Kata is jelentkezett végre.
Szegény Gabóci,nagyon vacak érzés az idegbecsípődés , nem is hamar múlik el.Mennyire kemény az ágyad?Évek óta egy deszkán alszom a szuper ágyam tetején.Ez segít nekem.A jó masszőr kincset ér ilyenkor,meg máskor is.Nagyon szépek a virágos tavaszi képeid.Köszönöm,hogy felraktad.
Éva!Sajnos azt nem tudom,hogy Hollandiában beporozza -e a méhecske a fréziákat,gyanítom nem,hanem ezek hybridek.Hiába ,már csak ilyent lehet kapni.HOZOTT ANYAGBÓL kell nevelgetnem de még így is örömet okoz.Megvallom őszintén boldoggá tenne,ha az illatát is el tudnám küldeni nektek,mert annyira finom.Az volt az elképzelésem,hogy nagy FRÉZIATERMESZTŐ leszek/meg ŰRHAJÓS :)) /,de időközben rájöttem,egy fedett gang nem elég ehhez.Mégis különleges élmény velük foglalkozni.Le kell mondjak a profiságról ,mert minden egyéb dolgomat abba kéne hagynom , tanfolyamokat végeznem..Ez nem megy,marad a boldogság meg a hályogkovácsos növénynevelés.Köszönöm a jó kis linkeket.
Kedves Kata!Mi a párommal húsvétkor gombapörköltet ettünk,fincsi volt.Hétfőn reggel átjöttek a gyerekek,addigra lett finom kalács , csicsás terítés.Persze könnyű úgy, ebédre mentünk Dédihez .Nem mindig jön össze ,ne bánd!Ámde másrészt ,meg kell tartani bizonyos dolgokat,mert a végén az embernek nem marad semmilyen ünnepe.A párom fütyül a ceremóniára és azértis másképp csinál mindent.Az elején sokat bosszankodtam ,még veszekedtünk is.Nem mintha én mániás lennék,de azért kell valami.Képzeld, egyszer mérgében a frissen sült pogácsát kihajította az ablakon.Na beállt a 2 napos nembeszélekveled,azután rájöttem,ő vonuljon el,ha utálja az ünnepeket,de mi ünneplünk.Igaz mesélte, a nagyszüleivel lakott ,akik általában ünnepekkor veszekedtek.Repültek a tányérok és kanalak,ő pedig addig kuksolt az asztal alatt.Talán ezért dobta ki a pogácsát nálam az ablakon.Egyébként irtó rendes , jófej,csak kicsit lökött,mint én.
És most jövök a kis érdekességgel.
Tudjátok mi a Bocuse d'Or?-Nemzetközi szakácsverseny.Nekem tetszik.erről hoztam linkeket,hátha valaki nem ismeri.Mindjárt következik .Azután pedig igazán jó éjszakátTPaggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. április 6. 1:07

Paul Bocuse, a Bocuse d’Or alapító elnöke (2007)
A Bocuse d’Or (Concours mondial de la cuisine) kétévente megrendezett szakácsverseny. A Paul Bocuse mesterszakácsról elnevezett esemény döntőjét minden második év januárja végén rendezik meg Lyonban, a SIRHA Nemzetközi Szálloda, Vendéglátás és Élelmiszerkereskedelmi Kiállításon. A világ egyik legrangosabb (ha nem a legrangosabb[1]) főzőversenyének számít.[2][3]Magyarországról elsőként Széll Tamásnak sikerült bejutnia a döntőbe; ő a 2013-as versenyen a 10. helyen végzett.[4] A 2016-os európai döntő rendezésének jogát Budapest nyerte el.[5] Budapesten 2016-ban Széll Tamás nyerte a május 10–11-én rendezett európai döntőt,[6][7] aki ezt követően a 2017-es lyoni világdöntőn az előkelő 4. helyezett lett és két különdíjat is (legjobb hústál és a legjobb plakát) elnyert.[8]
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2018. április 7. 12:35

Itt a tavasz ! Nálam is virágzik az aranyvessző és a klivia is.

Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. április 8. 7:06

Jó reggelt Lányok!MinGinek köszönöm szépen a klíviafotót,nagyon szép színe van.Örülök,hogy itt vagy.
Mi újság?Itt a tavasz ,esetleg néhány szép virágzó fa képét nem küldenétek?Vidéken megállt a természet?ÉS,nem rábeszélés!!!,más nem akar FRÉZIACSOKROT?Ha igen, várom az 5x3db
3 betűs,nem értelmes szót!A cserepek jelölése mégegyszer:É,R,Í,L,S,J,H.
Jó szavazást kívánok innen Budapestről !SOK SZÉP FOTÓT!Paggy
Kép
[![SAM_8353.th.jpg](https://www.kephost.com/images/2018/04/ ... 353.th.jpg)](https://www.kephost.com/image/JbZo)
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. április 8. 9:19

Szia Paggy!
Gyorsan elküldöm a betűjeim, mert megint elmarad.

RIl, RIS, JÉL, SJH, HRL,

Gyors főzés befejezés jön közkivánatra megint currys csirke, de most megpróbálom normális tojásos rizzsel, naan lepény tervezés alatt, mert el kell menni szavazni addig mig a hugom ide nem ér a vizumhoz szükséges papirokért.
Aztán fűnyirás, szellőztetés, ha lesz időm fényképezés.

Szép időt mára mindenkinek.
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2018. április 8. 10:50

Paggy! az előbb lemaradtak a betűk, gyorsan pótolom.
HJS LIR ÉHJ SLI RÉH
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. április 8. 11:11

Pár napig nem néztem be ide, és most nagyon szégyellem magam érte. Most sem maradok,
mert még főzök, nemsokára jönnek ebédelni a fiamék. De legalább annyit írok nagy gyorsan,
hogy jobbulást kívánok Gabinak és Szilviának!
Gabi! tegnapelőtt én is tettem egy rossz mozdulatot, ami miatt becsípődött, ahol beszokott.
Ilyenkor a jobb lábamba sugárzik a fájdalom a fenekemen keresztül a combomon át. Volt már
ettől vészesebb is, de akadályoz a szabad mozgásban, nagyon utálom.

Este jövök!

Tegnapi százszorszépek:

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2018. április 8. 13:09

Virág van az asztalon a lányom kertjéből. @};- Szép napot kívánok mindenkinek!

Kép

Paggy! A lemaradta betűeim: JIL SÉR HLR JIJ ÉHI
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. április 8. 15:46

el vagyok bűvölve, olyan szép virágokat tettetek fel. Paggy, érdekes a főzőverseny, és persze mi magyarok most roppant büszkék is lehetünk! :D
Napokban mi is kimozdultunk, igaz utána szinte én is tántorogtam. Ma pedig elmentünk szavazni, és mivel délelőtt volt Istentisztelet nálunk, ezért egyhuzamban oda is elsétáltunk..igaz visszafelé már vánszorgás volt, majdnem 1 óra volt az út visszafelé annyira fájt a lábam. Nem vagyok normális, már tavaly ki kellett volna dobni azt a cipőt..de olyan aranyos kis balerinás, de úgy látszik a lában nem díjazza. :( :D . Na mindenesetre tuti hogy most visszafelé még a teknőcök is lehagytak volna :(( :)) .

Nem is tudom hogyan tegyem fel,kicsit összejött, és ezekben nincs bent az amit egy hete csináltam. Na szóval...
Kép
Kép
Nagyon vártam, már, hogy végre beszabaduljak a könyves részhez :)) :)) :)) :)) :))

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
elefánt a porcelánboltban
Kép

Kép
kedvenc fáim alattam és szemben
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
indulás megsülni---

apué megint klasszikkal jobb lett
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. április 8. 16:03

előző napi kiruccanás képei nem sok... :)
Kép
szerencsére nem kellett vennem. Az eladó aranyos volt, megengedte, hogy képeket csináljak. A Kodály Z. úton az egyik CBA alakult át kisállatbolttá!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2018. április 8. 17:28

Gyorsan-gyorsan beugrottam.KÖSZÖNÖM A hármasbetűsort.Mielőtt a képekre rátérnék:Kata kedveském!Lehet,hogy nem láttam,mindjárt újra megnézem ,TE írtál betűsort,Kérlek ne vedd tolakodásnak a kérdést!
Most pedig a képek:
Visszafelé .
Kata!Fantasztikus ez a sok kép!!!!!!Köszönöm-köszönöm.Néhány érdekes a sokból:Mik azok ott,lábas halak,vagy kis békák?A papagájok tündériek-Mióta Éva írt a sajátjáról ,ezenkívül betett egy csomó linket ,mégjobban érdekelnek.Örülök,hogy ki tudtál mozdulni .Egy kérdés,van a közeletekben nagyobb virágüzlet ?
Gabóci!Milyen jó képet készítettél,csodás az asztalon!Felírtam a betűket.
Rita!Tudom,hogy rengeteg az elfoglaltságod , ennyi fordítás mellett ,meg a munkád és egyebek,örülök mikor idejössz a gyönyörű fotóiddal.
MinGi!Neked is köszönet a betűsorért.
MAJD MEGLÁTJUK MI LESZ IDÉN ,MIVEL JUTALMAZ MEG AZ ÉG FRÉZIAÜGYBEN.
Lányok!
A hónapban lesz egy cukrászdás jelentkezésem/a lányok szülinapja/,majd a KOR.Kult Kp. táncelőadása /ha tudok videózni/.Május elején pedig a BUDAPEST 100.
A cukrászdaválasztás:a tetőteraszos kávézást május végére halasztjuk/amit ketten ajánlottatok/ a lányok most az elsőt részesítik előnyben,bár a tetőterasz nekik is a kedvence,de még nincs annaira jó idő.Nekem a SMÚZ is érdekes lett volna.
Másik:Voltatok a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban?Megyek oda is.Tudom,hogy megígértem a SzépművészetiT,de majd ,amikor októbenben az egész megnyílik,s esetleg ,ha jó idő van Gabóci is feljön/? :x Még valami: június 23 MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA Jó sok mindent tőlem,----de nekem az az érdekes,amit ti küldtök------.Mára ennyit.Ja igen JÖNNEK A FRÉZIÁK ISÜdv:Paggy

Vissza: “Társalgó”