[/url]
ÉS TÁJKÉP CSATA UTÁN:

Szilvia333 írta:Utólag is Boldog Húsvéti ünnepeket mindenkinek!!
A "haldoklásom" még folyamatban,ami azt jelenti hogy szinte átalszom a délutánt az estével mégis alig bírok felcsipázni reggel,de ez általános jelenség még a melóhelyen is mert a két fiúnkon kívül mindenki beteg.Aztán meg itt vidéken,elkezdődött a földalapú uniós támogatás,ember millió,és már most szóltak hogy szombaton is túlórázni kell mert csak 3 hét van az egész córeszre!! Nyílnak a virágok!! Az ibolya már szinte teljesen kiölte a földiepreimet,és a lepke nárciszok is sikeresen túlélték a tavaszi havazásokat.Fogok hozni képeket a héten,hétvégére remélhetőleg már az emberi formámat is vissza fogom kapni. Puszi mindenki!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Két napja csináltam ezeket a képeket jártamban-keltemben telefonnal. 

A gyönyörű húsvéti tálalásról meg majdnem elfelejtkeztem..nálunk most kimaradt, így alakult.
.

/,de időközben rájöttem,egy fedett gang nem elég ehhez.Mégis különleges élmény velük foglalkozni.Le kell mondjak a profiságról ,mert minden egyéb dolgomat abba kéne hagynom , tanfolyamokat végeznem..Ez nem megy,marad a boldogság meg a hályogkovácsos növénynevelés.Köszönöm a jó kis linkeket.

Szép napot kívánok mindenkinek!
. Na mindenesetre tuti hogy most visszafelé még a teknőcök is lehagytak volna
.

Még valami: június 23 MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA Jó sok mindent tőlem,----de nekem az az érdekes,amit ti küldtök------.Mára ennyit.Ja igen JÖNNEK A FRÉZIÁK ISÜdv:PaggyJelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 22 vendég