Spoiler: mutasd
https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/igy-nez-ki-a-levegobol-a-clark-adam-uszodaru/
Spoiler: mutasd
https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/egy-holttestet-olelve-fekudt-le-a-duna-aljan-az-egyik-buvar-annyira-kimerult-a-vizben/
Tetszik a "három katt"-os módszer!

.

Biztos kipróbálom a Tied is! 

Amivel csaltam: Én a karalábot sajtreszelőn lereszeltem, ugyanigy a répát is. Speckó férjem által gyártott sajtreszelőm van. Meg mivel nagyon édes répákat szoktam kapni, kicsi tarkaborsot is tettem bele,hogy ne legyen annyira édes. Nagyon finom!! 

Ajándéknak tekintem magamnak és NEKTEK,amit ma láttam és fotóztam NAGYON GYÖNYÖRŰ ÉS NAGYON HOSSZÚ lesz feltenni.Tehát késő éjjelre végzek.Véletlenül kerültem ma oda ,ezért meglepetés volt nekem is...............Lányok!Rettentően boldog vagyok,hogy így megélénkült a fórum.Külön külön MINDENKI képe akár éles,akár picit homályos/pld.néha az enyém/ugyanannyira jó. FŐLEG AZÉRT MERT KIMOZDUL az ember,MERT SZÉPET VAGY ÉRDEKESET LÁT , MEGOSZTJA,ezen felül még ügyeskedik vagy profi képeivel,festményeivel mintául szolgál MINDANNYIUNKNAK.Most megyek berántani a kelkáposztát,sütöm a szalonnát hozzá és veszem ki a rétest,majd mosogatok,várom haza a párom.Tehát jövök.Paggy
Ez tetszik!
Tulajdonképpen ez a telefon is o lett volna ha még kivárok egy hónapot, és nem is akartam még venni, csak érdeklődtem...de aztán mire észbe kaptam már kibontotta stb. aztán már mindegy volt. na hamar elmegy ez a év is aztán vagy maradok ennél vagy addig kihoznak valami sokkal jobbat. Most még megtartottam ezt is amit eddig használtam. viszont a hangzása meg gyönyörű, sokkal kellemesebb mint az előző, úgyhogy pro kontra helyzet van.
.

...A képen látható mosolygós hölgy az új TEHETSÉG!!!Ne dőljenek be kedves nézőink,hogy szőke,Ő BIZONY EGY IGAZI KÍNAI/T//no nem kínai,hanem ecsettel,kínai témájú képeket fest /Ő//FESTŐ.Aranyos "bundás"gólyafiókák!!!!
Szép álmokat Nektek!
[/urlElőször ezt láttuk bent.
[/urlNagyon szép hely,leültünk kávézni.Közben megkérdeztük a kiszolgálónőt,hogy mi ez a ház.Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 16 vendég