Csak beköszönök, mert végre-végre vége a megpróbáltatásoknak, lakás kiadva. Igaz megőszültem, öregedtem kb. 4 évet, de remélem megérte és két kedves iráni lány meg majd a szüleik, akik hónapokat töltenek Szegeden borzolják majd az idegeinket

Ahogy nézlek Benneteket, hát csodás dolgok jöttek szembe. Nem szabad elcsábulnom, mert még mennem kell vásárolni a teraszra kerti széket, mert nem birnak kiülni a drágák reggel kávézni.
Holnap apu n évnap és szülinapja. Meglepetésként fogunk hazamennia fiammal. Mondtam is neki, csak nehogy mi lepődjünk meg, hogy senki nincs otthon.
A férfi észjárás: Hát anya előtte hivd fel őket és puhatold ki a helyzetet. Persze, mert az csak úgy megy, főleg egy rafkós nagymamával.
Lényeg, nagyon igyekszem ma még jönni és megnézni mindent.
Rita, láttam a csodás sütid és muszáj megosztanom, hogy Neked hála - 4,5 kg-val vagyok könnyebb. Évek óta meg sem mozdult, hiába fogadtam meg, hogy ha jön a változókor nagyon odafigyelek, mert utána vért fogok izzadni a kilókkal. Most viszont pont jókor jöttél vissza és osztottad meg az új életed velünk!
Muszáj robognom tovább, mindenkinek viharmentes szép délutánt.

Rita a napkeltés napnyugtás képeidet nem lehet megunni... 

[img].