csak a bástyák száma kétséges.Vicces,hogy a szomszédok és egyes a ház előtt elhaladó ember szerint
/Mások vágtázó harcosokat láttak a kis hídon???
A legviccesebb volt egy idő néni,aki a várárokban,ahol csak 1x volt víz és az is hamar eltűnt,még valakit úszkálni is látott ,aki a ruháját a meredek árokparton hagyta...NA ÍGY ÁLLUNK
A bank végre megadta az igazolást, hogy nincs jelzálog a házon. Phűűű persze ezt is hibásan, de kezdődött újra ma a kör, két hónap + de a lényeg, hogy ha az ügyvéd telefonál, neki megadják a hivatalos pozitív választ! Nem jó ilyen sokat kihagyni, most aztán kapaszkodhatok míg visszaolvaslak benneteket,...

elfelejtetten a kínai órát..hát akkor ez nem egy jó ómen volt annak nekikezdeni..de viszont a festés az neked nagyon fekszik, inkább azt csináld..várom is már nagyon a szépséges képeidet!
.
Már jól van!
Na igen, remélem a vár visszakerül a helyére!

és nagyon helyes "Kata és fia "kép:Jövök nézni mindent részletesen csütörtök este!!!!
Paggy
Köszönöm széped a lányoddal készített képet,nagyon hasonlítotok!!!
/LASSÚ TŰZÖN FŐ!!/

Hány éves?Üdv.Paggy

Hát nem, de nem is találtam. A harmadik körnél már a frász kerülgetett, szóltam Jánosnak,hogy gyere már, mert nincs meg a kutya. Hát a kis dinnye nem a kert végéből jött elő?

Azóta is úgy az eszembe van.
Úristen, de rosszul

viszont nagyságrendekkel hűvösebb reggelre ébredtem.illetve ébredtünk, mert tegnap majdnem elaludtunk, ma meg kakukkfiókát játszott már korán reggel. Úgy kellett visszarimánkodnom hogy még aludjon egy kicsit!
.
mire nem képes egy árnyék!

ert ha at ÉGIEK úgy akarjáki ,csinálok fotókat és videókat.Majd meglátjuk! HOPSSSSSSSZ,Indulás!!!!!
Sziasztok.PaggyJelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 21 vendég