Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. szeptember 30. 10:04

Teszek be egy hajnali "FOTÓSOROZATOT",telefonnal készült.Majd megyek mosogatni.Kb.csütörtök este jövök az ArtMarket után.Üdv:Paggy :flower1: :littlehearth: :flower1:
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. szeptember 30. 10:18

Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. szeptember 30. 10:20

Kép
Kép :-h :flower1: :littlehearth: :flower1:
Szerintem ez utolsó kép olyan mint egy festmény,mivel direkt nem élesítettem.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. szeptember 30. 10:41

Ági!A kerit vár kérdése kialakulóban.3:3 a szavazat állása illetve 3:2,5,mert a földszinti egyik lakás eladás alatt van,májusban költöznek.Ők nem örülnének neki./KUKKOLJANAK AZ EMBEREK OTTHON!!-mondják/Mi + az alattunk lakó házaspár mellette vagyunk.1 lakás üres, az új"szuperjóindulatú" új tulaj a másik oldalon ,tehát ISTEN ŐRIZZEN!!!!!!. Az én albérlőm/az a nagyon-nagyon rendes vidéki srác/,/35 éves,Szerinte is jó ötlet,bár neki ebben nincs szava.DE ÉN ŐT IS MAGUNKHOZ SZÁMOLOM.Majd kiderül!!!A párom már rajzolgat és jót vitatkoztunk is rajta/nem komoly!!!! :)) :)) :)) csak a bástyák száma kétséges.Vicces,hogy a szomszédok és egyes a ház előtt elhaladó ember szerint
-Volt,hogy egy királykisasszony is kint állt a bástyán/HJA AZ EGYKORI GYERMEKI KÉPZELET!!! :)) :)) /Mások vágtázó harcosokat láttak a kis hídon??? =)) =)) A legviccesebb volt egy idő néni,aki a várárokban,ahol csak 1x volt víz és az is hamar eltűnt,még valakit úszkálni is látott ,aki a ruháját a meredek árokparton hagyta...NA ÍGY ÁLLUNK
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2019. szeptember 30. 19:17

Sziasztok! Csak gyorsan írok, mert egy pöttyet fáradt vagyok és ég a szemem. Tegnap óriási öröm ért. 1 órakor telefonált a lányom, hogy lenne kedvem velük színházba menni, mert az egyik kolléganője lebetegedett, és az utolsó pillanatban lemondta. Gyorsan döntsek, mert 3 órakor indulás. Ennél nagyobb örömet nem is szerezhetett volna, mert nagyon meg akartam nézni a My Fair Ladyt Alföldivel. Futás fürdeni, hajat mosni, pik-pak gyorsan elkészültem. Csodás élmény volt.
Ha a barátnőm tud is szerezni jegyet, én már az esti előadásokra nem vállalkozom, mert nincs kedvem éjszaka vonatozni. Ez a 9 órás ülés is megviselte a derekamat, amit ki kell pihennem péntekig, mert az is egy hosszú út lesz.

Kép
Spoiler: mutasd
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. szeptember 30. 19:49

na megjöttem, sziasztok lányok..!nem ecsetelem..de a mai nap is mozgalmas volt, a lényeg szerdán megyünk Örkénybe takarítani, aztán lehet erre terelni a vevőket :)) :)) :)) A bank végre megadta az igazolást, hogy nincs jelzálog a házon. Phűűű persze ezt is hibásan, de kezdődött újra ma a kör, két hónap + de a lényeg, hogy ha az ügyvéd telefonál, neki megadják a hivatalos pozitív választ! Nem jó ilyen sokat kihagyni, most aztán kapaszkodhatok míg visszaolvaslak benneteket,...
Hoztam mai képeket...
meg egy kettő régebbit..meg kell nézzem majd hol hagytam abba, mi van fenn de most legalább a legfrissebbekkel jönni akarok. Nehogy még tetejébe valamelyik filmsorinál vegyem észre hogy elszállt velem a ló! :))
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
[img][img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/71543409_2688226437888947_6832772636943056896_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_oc=AQl_SiF3kt6x8zcIbeOgoKehghuvVeag77EbrwM59kbo1uMr2diF6NOTk6YzdGM2YEU&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=a4724f35ec9fe7270a4f2a1994e0c5c6&oe=5E309B38[/img]
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Paggy, mi is piros felhőkre ébredtünk..
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
:x :D :ymhug: :littlehearth:
Újfennt sziasztok, sikerrel visszaolvastam és nézegettem, örültem mindenki megvan! :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :flower1:
Évának is javult az állapota Hurrá! Andriskának Boldog születésnapot, szerintem szuper volt az a torta! :ymparty: elfelejtetten a kínai órát..hát akkor ez nem egy jó ómen volt annak nekikezdeni..de viszont a festés az neked nagyon fekszik, inkább azt csináld..várom is már nagyon a szépséges képeidet! :flower1: :littlehearth:
Ágikám, nem irigyellek fogorvos! távol legyen..nekem távol is van, amióta mondta hogy mit akar csinálni azóta nem látott :)) .
Unokaöcsémet is altatásban kezelték másként nem lehetett megoldani! :(( Már jól van!
Pggy, remek volt megint a körséta, az uszoda a sok sok szép látnivaló :flower1: :littlehearth: Na igen, remélem a vár visszakerül a helyére! :-bd

Ritám, megint guszta dolgokat hoztál, nyelem is a nyálam rendesen, pedig nem is vagyok éhes. Gomba dologban csak a csiperke, a laska jöhet szóba..meg a vargánya, meg a rókagomba...de csak biztos helyről! Köszönöm a csodás tengerparti képeket, és a Sajót is. De jó hogy ki tudtál mozdulni...Sajnálom viszont hogy még neked is lesz továbbképzés..+ fáradtság! :movingflower:

Gabóci, biztosan jól sikerült a találkozó, szép helyen voltatok, és nagyon szép lehetett az előadás..lánykád tisztára a Te fiatal önmagad! :D :x :flower1:
Szseretettel Ölelem őt is! :x :ymhug: :flower1: :-bd
Bocsánat a nagy helyfoglalásért, de Úgy néz ki nem engedi korrigálni hogy ne legyen egy nagy üres folt!
szép estét mindenkinek! :x :ymhug: i-) :-bd :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. október 1. 16:15

Szia Kata és szia Gabóci!Csak 1 pillanatra jötten,mert rohanok Lilláért.Azért jöttem,hogy megírjam MOST NINCS IDŐM CSAK CSÜT.ESTE?DE JÖVÖK!!!!!ÉS NAGYON KÖSZÖNÖM A FOTÓKAT---részletesen csüt este!!!!!!Gyorsan 2 mondat:
Nagyon helyes "2" Gabóci a képen. :-bd :-bd :-bd és nagyon helyes "Kata és fia "kép:Jövök nézni mindent részletesen csütörtök este!!!! :flower1: :littlehearth: :flower1: Paggy
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. október 1. 20:01

Még mindig írom a holnapi továbbképzésre a beadandómat, így ma már nem tudok jönni.
De ha holnap hazajöttem, ide vezet majd a legelső utam.

Mai fotóm:

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. október 2. 4:10

Tudom majdnem mindenki alszik,de azért köszönök azoknak ,akik esetleg itt vannak:Sziasztok!
Felkeltettek a cicáim és nem tudok visszaaludni,hát kihasználom az alkalmat és megnézem a képeket,valamint egy fontos megállapításra jutottam.
Nézelődök.
Jaj-jaj,de jó kis képek!!!!!!! :-bd
Először Gabóci!Üdítő volt olvasni,hogy Te milyen vállalkozószellemű vagy!9 órás ülés nagyon fárasztó,még ha valami jó dorog is vár rám.---Itt jegyzem meg,hogy 2 óra után elzsibbad a lábam,alig bírok felállni.EZÉRT KELL SOKAT GYALOGOLNI!-De Te egy fitt ember vagy,ha kibírtad!!!!Nekem fenntartásom van a My Fair Ladyvel kapcsolatban.Szereintem Alföldy eredetibb rendező mint színész.Nemm láttam az előadást,lehet hogy fantasztikus volt.Kíváncsian várom a véleményed.Kedves Gabóci!Vigyázz MAGADRA a hosszú szép kiránduláson és hozzál sok szép fotót!Picit irigykedem :)) :littlehearth: Köszönöm széped a lányoddal készített képet,nagyon hasonlítotok!!! :flower1: :littlehearth: :flower1:
KATA!Hurrá,megjöttél!!!Drrukkolok Neked,hogy sikeresen alakuljon végre a tanya erladása!Mit veszel a pénzből?Biztosan 1000 helye lesz!
Milyen épület előtt vagytok Samukával?LCC Irodaház-mit jelent?Olyan szépen rendben van terve,jó a színe és még egy szökőkutat is tettek elé.Samuka egyik képen az ajtó mellett úgy néz ki távolról,mint egy színes szobor.A közös képetek igen jól sikerült,aranyosak vagytok rajta.Köszönöm szépen a rózsaszín égboltos fotókat,nálunk hatalmas szelet jelzett.Annyira fújt,hogy némelyik fa majdnem kidőlt.Siettünk is haza a kutyákkal,mert féltem ,hogy felkap minket a szél és mint ALICE CSODAORSZÁGBAn KIKÖP VALAHOL,AKKOR MEG MI LESZ A VILLANTŰZHELYEN HAGYOTT MARHAPÖRKÖLTTEL???? =)) =)) =)) :flower1: :flower1: /LASSÚ TŰZÖN FŐ!!/
RITA!gYÖNYÖRŰ A FOTÓ!!!!Köszönöm szépen.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. október 2. 5:05

Most jön a hajnali elmélkedésem eredménye: a MEGÁLLAPÍTÁS
Spoiler: mutasd
Előzmények:
Írtam már,hogy van egy roppant rendes albérlőnk.35 éves férfi.Foglalkozása szerint, karbantaró egy edzőteremben.Tényleg ezermester,ami nagyon jó nekem,mert a kiadott lakásban, semmit sem kell megjavíttatni,mert ha megveszem az anyagot, ő megcsinálja.Nagyon-nagyon olcsón adom ki neki az albérletet,legalábbis az itteni árakhoz viszonyítva/70eft/DE,és most jön a DE:
Beszélgetni szoktunk és többször megemlítette, nem érti a pestieket,vidéken egész ms.
-Miért kérnek ennyi pént egy lakásért?
/NEM RÓLAM VAN SZÓ!!!/
-Miért rohannak folyton?
Úgy él itt Pesten,mintha otthon lakna.A munkahelyén kívül, csak horgászni jár.Tegyem hozzá, rengeteget dolgozik,nagyon szorgalmas , félre is rak.
Egy jóképű srác , mégis egyedül él.-ITT PESTEN NEM LEHET EGY RENDES LÁNNYAL MEGISMERKEDNI-mondja
-Annyi bunkó van az utcán,nem köszönnek egymásnak.
-Senki nem ismer senkit/EZ NEM IGAZ!!/-Otthon ,a falumban,segítőkészebbek voltak.Bár én mindenkivel jóban vagyok,CSAK, OTTHON NEM VOLT MUNKA.Na most, én itt élek,de semmi esélyem,hogy egy lakást vegyek.Lehet, egyszer hazamegyek és veszek egy kis házat.Anyám,ha meghal, a házát 3 millió altt fogom tudni csak eladni.Mit kezdek ennyi pénzzel?Most már van otthon is munka,de nem fizetnek annyit.fene tudja mit tegyek,?Majd egyszer hazamegyek.
Bármilyen aranyos is,úgy érzem fenntartással kezel még bennünket is.Picit úgy érzem,meg van a véleménye még rólunk is.Mintha itt városon nem tudnák az emberek,hogy kell rendesen élni.
Szerintem , más életforma.ha ide születtél ,ezt éled,mindennek van előnye és hátránya is.A fa az fa, a bokor az bokor és a...az pedig az ami.Bár összehasonlítani lehet,de minek?Rossz érzésem van,amikor látom,akarja is ezt ,meg nem is.Ugyanez van a szomszédasszonnyal,aki szintén vidékről költözött fel a fiához.Az elején rengeteget segítettem neki,hogy otthon érezze magát.Csak ő semennyire nem akar változni.Nem tudok állandóan a társalkodónője lenni.65 éves, mégsem akar megismerni új embereket,már bárhová eltalálna egyedül a közelben és a távolban,de mindig valaki kell neki,aki pesztrálja.Sokszor ,már menekülök előle,mert érzelmileg zsarol:
-Gyere le,már elkészítettem a jó kis teát , kihül.-Persze az ottlétem nem 5 perc.Szívesn segítettem neki,most viszont már változnia kéne picit.Szépeket mesélt Bajáról,nagyon élvezetes volt,de állandóan kritizálja Budapestet,miközben az ő döntése volt,hogy feljött.Mi a fenéért kell nekem védenem a szülővárosomat?Bárminek örülök,ő rákontráz,hogy Ó NÁLUK IS VAN ILYEN,NE GONDOLJAM,HOGY VIDÉKEN NINCS ÉLET.
Soha nem gondoltam.Nektek is írtam,mindegy hol élsz,csak szeresd.
Szóval ,néha elegem van ezekből az egyébként rendes,kedves emberekből és,
A VÁROS AZ VÁROS,a jóval és a rosszal,a FALU AZ FALU a jóval és a rosszal.MI A BAJ EZZEL?????Most csinálok egy teát.SziasztokPaggy :flower1: :flower1:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. október 2. 18:02

Haliho!A reggeli pesszimista hangulatú bejegyzés után hoztam egy csomó fotót/az utóbbi 1 héten készültek/.az utolsók a ma délutáni időjárásjelentés.Mindjárt.Reggel:
Kép
Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. október 2. 18:22

Este:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. október 2. 18:27

Ez már ma du-i:
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. október 2. 18:29

Kép
Kép
Kép[
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. október 2. 18:34

Vár lefújva.ide került volna MAJD:
Kép
A szemből bal oldali előkertet most ássuk fel.A jobb oldali rendben 103 hagymás elültetve/jácint és tulipán/
Lányok !Itt a vége.Holnap este jövök,ha tudok.Paggy :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. október 2. 18:50

Paggy! Az a szép színes levelű f, valóban olyan, mintha egy festmény lenne. Katával együtt
szép színes napnyugtákat hoztatok. Korábban tavasz végén tudtam rikító színű napkeltéket
fotózni, most meg ősszel kapom el őket, napnyugtám az idén nem is volt.

Én még mindig többet éltem városon, mint falun. Városon 31 évet, falun 26 évet. Amikor
építkeztünk, az volt a trend, hogy innen a faluból a fiatalok sorra költöztek be a városba,
míg mi városi fiatalok meg költöztünk ide a faluba. Városon is szerettem élni, és itt is szeretek.
Valóban úgy van, hogy mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai is.

Mennyi kutyás jön össze reggel a kis dombnál! Ki a kutyákat szereti... :))

Jó ég, Paggy! Mintha sárral lenne kimaszatolva az arcod! Valaminek az árnyéka lenne?
Délután esett nálatok? Nálunk rettentő meleg volt, felhő nem volt az égen. Na, jókor
írom ezeket a mondatokat. Hallom, hogy verik az esőcseppek az ablaküveget. Zuhog!

Gabi! Milyen jól tetted, hogy elmentél a lányoddal! A yt-on láttam egy beszélgetést Alföldivel,
azt mondta, hogy rettentően félt és a mai napig is fél az énekléstől.

Jó utat péntekre! Érezd jól magad!

Kata! Mennyire jó képeket hoztál tegnap! Tiszták, élesek, gyönyörű színekkel. Nagyon-nagyon
szép az a tér, a gyönyörűen felújított házakkal. Szép időtök volt, és Samuka is jó hangulatban
volt, amint látom.

Még a jövő szerdán megyek, és kész. Vasárnap éjfélig fel kell töltenem a záródolgozatot, és
kész is. 55 év felett már nem kötelező továbbképződni, de nekünk mennünk kell a "madárkáink"
miatt.

Ági! Láttam a fb-on az új kutyuskátokat. Szép példány, és látszik rajta, hogy nagyon értelmes.
Komoly házőrző lesz belőle. Nem tudtam lájkolni, mert rázkódott busz. Mindjárt megyek, és
bepótolom.

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. október 2. 19:08

Ági!Gratulálok az új családtaghoz!!!!!!!! :-bd :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: Hány éves?Üdv.Paggy
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. október 2. 19:51

Sziasztok!

Nagyon elfáradtam ma. Csak beteszem a nap legfontosabb eseményét a családunkban, aztán majd holnap jövök.
A héten kétszer voltunk Gombán a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapitvány állatotthonában. Először a fiam nélkül, mert nagyon nehéz volt rávenni,hogy kihozzunk onnan egy kutyát. Tudjátok, imádtam Arthurt is, Ödönt is, de nekem nagyon hiányzik egy kutya, hogy mellettem legyen.
Na, a lényeg, az lett, amit a gondozó mondott elsőre. Hiába akartunk mi másikat, nem kellettünk neki. Ez a kis piszok meg, ahogy öt perc séta után megkérdeztem, hogy hazajössz-e velünk, úgy bújt hozzánk,hogy a szivem szakadt meg, hogy ott kellett hagynunk. Zoltán nélkül nem akartuk elhozni. Ahogy nézett a kennelből, amikor becsukták séta után....
Na, nagy nehézségek, harcok után a fiammal ma megjelentünk és elhoztuk Ramos-t. Szankszrit jelentésű szó: fenséges. Hát a nyelvünk törik ki benne, de nem találtunk jobbat. Három hónapja volt a fajtamentésnél, nem is igazán hallgat rá, de majd a kutyasuli megteszi a hatását. Én fogom oktatni. Atyám, mi lesz itt! :-)
Ma kigyönyörködtük magunkat benne elég sokáig kint a teraszon. Most nemrég a sötétben ugatnak a kutyák, kimegyek, hogy a mienk-e és nem találom. Na riasztom a férjem, hogy nincs meg, erre őkelme előcammog a kert végéből.
A frászt hozta rám.

Mai vacsija: nyerset kapott ott is, igy mi is azt folytattuk. Szerencsére nem dobtam ki Ödön után a feljegyzéseim.

Kép

Kép

Kép

Közben abbahagytam az irást, mert kimentem megnézni a mi kutyánk ugat-e :-) Hát nem, de nem is találtam. A harmadik körnél már a frász kerülgetett, szóltam Jánosnak,hogy gyere már, mert nincs meg a kutya. Hát a kis dinnye nem a kert végéből jött elő?
AHogy befejeztük a simogatást, jöttünk be, szépen elvonult a nyitott kennelbe a házába. Tátva maradt a szám. A fiam hazajött hivta, előjött a házból, dögönyözés után ő bejött, Ramos - de fura még mindig leirni- meg be a kennelbe a házába. Hát ha ez igy marad, akkor nagyon jó lesz. Ennyit jelentett a fajtamentésnél töltött három hónapja. Utcáról szedték össze valahonnan a Jászságból.

Elfáradtam, jövök holnap.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. október 2. 20:23

Hű,de gyönyörű a kiállása!!!!!!!Mégegyszer gratulálok!Gondolom érzelmileg megviselt ez az egész.Még,ha jó dolog is, megviseli az embert.Biztos nagy boldogság lesz.Szép a feje is és nagyon értelmesnek tűnik,mint ahogy írtad is.Újabb feladat a kutyaiskola.csak vigyázz a vérnyomásodra a rengeteg elfoglaltság után!Sok örömet!Üdv.Paggy :flower1: :flower1: :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. október 2. 20:28

Ági! Ramos tényleg a ti kutyátok! Máris úgy viselkedik, mintha évek óta veletek lenne.
Étvágyával semmi baj, és még mosolyogni is tud (2. kép). Legyen még nagyon sokáig
hűséges társatok. Már lehet, hogy sejti, milyen szerencsés, hogy hozzátok került. :D :D

Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2019. október 2. 21:28

Köszönöm szépen lányok, aranyosak vagytok.
Zakatol most ezerrel az agyam, sorozatot kellene néznem, de még leirok egy élményt a fajtamentésnél jártunkkor.
Megmutogatta az összes közel negyven kutyát a gondozó, többségét ismertem képekről. Az egyiket úúúgy hazahoztam volna. 8 éves volt, amputálták a fülét, okot most nem irok. gyönyörű hatalmas kutya, esdeklő tekintettel. Otthagytuk, mentünk tovább. A következő kennelben az egyik kutyával nagyon szépen kellett beszélni, mert ha nem igy történt, megette az embert.
Megállunk beszélgetni tovább a kennel előtt, én háttal az ebeknek. Egyszercsak érzem,hogy valaki ráteszi a vállamra a kezét. Meghűlt az ereimben a vér, mikor hátranéztem. Az emberevő kutya lába volt a vállamon. A gondozó mondta, hogy ilyenkor azt akarja, hogy simogassam meg, mert csipi a csajokat. Ja, és úgy kell vele beszélni,hogy: Arnold, légy szives fáradj arrébb, megengeded-e, hogy arrébb tegyem a tálad.. . és hasonlók. Na ezeket tudva, szépen kezdtünk el gügyögni a kutyának, aki falta a szavainkat. Ha nem látom, nem hiszem el. :)) Azóta is úgy az eszembe van.

Holnap jövök nézelődni, most beájulok az ágyba, elkezdek sorozatot nézni és öt perc alatt kb. el is fogok aludni.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. október 3. 5:07

Ági, még soha nem voltam menhelyen, sem semmiféle állattelepen, de a leírásodból és a fb-on
időnként felbukkanó kis videókból nagyjából el tudom képzelni, milyen érzés lehet ott lenni.
Nem túl jó. Már attól megszakad az ember szíve, hogy hallja a történeteiket, abba meg bele
lehet halni, ahogy látod kigyúlni, majd kihunyni a reményt a szemükben: "Megint nem engem
választottak!". De ez nem csak nekik tragédia, hanem a leendő gazdinak is, de nem viheti
haza az összes kutyust, választania kell.

Ramos már most úgy ül a terasz ajtó előtt, mintha egész eddigi életében ezt tette volna. Éljen
veletek egészségben, boldogságban (ez garantálva)! Hűséges kutyaszíve máris a tiétek.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2019. október 3. 5:15

Csak úgy, szórakozásból. Az utolsó kép tegnap reggel hét órakor készült, jó megnyúlt
árnyékkal. Ha nem vennétek észre, hol vagyok: a lámpaoszlopon. :)) Úristen, de rosszul
hangzik! Az utolsó előtti fotón pedig napsugár glória veszi körül a fejem. Ez viszont igen
jól hangzik. :))

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2019. október 3. 9:13

Lányok, sziasztok szép reggelt, itt borús az idő, tegnap esett késő délután aztán ahogy jött úgy el is ment. :D viszont nagyságrendekkel hűvösebb reggelre ébredtem.illetve ébredtünk, mert tegnap majdnem elaludtunk, ma meg kakukkfiókát játszott már korán reggel. Úgy kellett visszarimánkodnom hogy még aludjon egy kicsit! :D ;;)
Tegnap volt segítségem kintre és gyönyörű időnk volt. Mát attól tartottam hogy Samukám napszúrást kap, de megúsztuk. Nem tudom mit csinálok rosszul. de valahogy nem akaródzik átjönni a kép a facéra, néha sikerül néha nem ...na mindegy ma már jön Alfréd is, és beállítunk mindent :D .

Kíváncsi leszek a véleményére a telót illetően..erről jut eszembe, hogy nem tudom a tíéteken van e NFc vagy valami ilyesmi, az mindig legyen kikapcsolva, mert új trendi, hogy azon keresztül melletted állva még ha nincs a kezedbe a telefon lenyúlják a bankszámládról a pénzt.!Elég ha csak melletted van, az ő telefonja érzékeli a párosítást és már meg is tudja csinálni a tranzakciót! Hátborzongató de sajnos igaz. :-q :-?

Ágikám, köszönöm az élőképet is Ramosról, Gyönyörű kiállása van, s biztosan nagyon hűséges is lesz. Az étvágyával sem lesz gond amint látom :))
Sajnos énnekem ki kellene költözzek Örkénybe, hogy kutyát tarthassak! Hát...az meg meggondolandó! Valahogy most dilemmázok, Samu annyira jól érezte magát tegnap! De nem lehet egy nap élménye alapján dönteni! Túlságosan sok minden van amivel meg kellene birkóznom! Na jó az biztos hogy a rezsi kevesebb lenne...na jó, hagyjuk a témát! ÁÁÁÁ majd elfelejtettem a az egyik cica visszajött, és mekkora örvendezés volt a részéről..is.! :D \:D/
Paggy, aranyosak a képek a kutyatársaságról és a környékről. A te csalafinta rambós képed is szuper lett. :)) mire nem képes egy árnyék! :))
Alakul szépen háztok tája :flower1: :movingflower:
Rita! Csodaszépek lettek a virágképek, az ember szinte megszagolná, vagy mellé ülve gyönyörködne benne s a Glóriás kép is remek lett!
Megnézem tegnap mit tudtam feltenni a facéra, de azt hiszem csak egy kép van...pil,

Kép
nem tudom kint volt e...ha igen bocsi..
Kép
Itt vagyok a telek felénél...Messze a hátam mögött van a vége!

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
:x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2019. október 3. 11:04

Kedves Lányok!Este jövök nézelődni,de leírom ,hogy VÉGRE EGY IGAZÁN JÓKEDVŰ KÉP RÓLAD KATA!!!!!Óriási a telek,de majd este megnézem rendesen!!!
Indul a 4 napos TORTÚRÁM,ami persze jó lesz, de sok .
Most megyek az Art Marketre,ami azért a szívem csücske,mert jó fotókat lehet látni ott.Persze WorldPress Foto magasabb színvonal,de itt olyanok vannak,amit a lakásodba tennél.
Holnap 45.érettségi találkozó.
Szombat biokertésznap-valószínűleg vacak idő lesz.
vasárnap pedig bábszínház.
KÉSZÜLJETEK,m :littlehearth: :flower1: ert ha at ÉGIEK úgy akarjáki ,csinálok fotókat és videókat.Majd meglátjuk! HOPSSSSSSSZ,Indulás!!!!! :ymparty: :ymparty: :ymparty: :ymparty: :ymparty: :ymparty: Sziasztok.Paggy

Vissza: “Társalgó”