Pihenjetek, jó lesz minden! Hajrá Fruzsi, ügyes vagy! Meg persze a gazdi is.
Ramos is üdvözletét küldi.

/és Lányok,GYÖNYÖRŰ VOLT A CSILLAGOS ÉGBOLT.MINDENT LEHETETT LÁTNI.Csak bizonyságul beteszek egy sötétkék eget,mert az én telefonom nem mutatja a távoli fényeket.
Nagyon köszönöm a sok jó képet és információt.ÖRÜLÖK MINDENNEK.
Azzal a bejáró lánnyal barátkoztam/Soprontól 20 km-re egy faluban lakott/,aki szintén nem a legjobb körülmények közül jött.Jól megértettük egymást és lassan kívülállók lettünk.Nem kiközösítettek,mindig hívtak mindenhová,de mi mit kezdtünk volna a gondtalan osztálytársak fecsegésével. Kedves Lányok!Szeretettel várunk ide mindenkit,aki csak egy kicsit is "dumcsizni" akar.
között!!!
Hová a csudába tűntél??????
NEKED meg mindig sikerül.
Nézd meg milyen vacak lett az első képem,csak egy nagy sötétség!!
PLd azzal a SLIDESHOW CREATORRAL,amivel én szoktam a képeimet feltenni.
Lilyke haja akár így-akár úgy tetszik.De leginkább az arckifejezései és az örök tevékeny mivolta.
Mindent elolvastam a festésedről.Sok sok tanulás,próbálkozás eredményez ilyen szép képet.ÖRÖMET AD és KIMSRÍTHETETLEN LEHETŐSÉG.Kívánom ,hogy jó sokáig élvezd és fessél minél több szép,jó hangulatú képet!

Megyek aludni,holnap találkozunk.Fruzsit ma vissza kell vinnem kontrollra.

,most már témát váltok.
Szerintem érdekes lesz, holnapra készül csak el.

A téma a "Köztünk élő nemzetiségek" lesz. Remélem, nem fog esni az eső.

Remelem minden rendben lesz!Ennyit rolunk.Viszont megnezem az asztali gepen a vasari fotikat.Mar igy a telefonomon nezve is nagyon hangulatos.Este jovok
Paggy

.Az állatorvosnál is volt egy németjuhász a gazdája ölében
.Alig látszott ki a csaj a kutya alól.Csak oltásra jöttek és félelmében felpattant a lány ölébe.Szóval ,azonnal eszembe jutott,hogy RAMOS vajon ült már ölben?
Katával kapcsolatban,[spoiler]szörnyen sajnálnám,ha hosszú időre eltűnne.Nekem ő például szolgál a kitartásra,a szeretetre és ugyanakkor az életigenlésre.
Alapvetően ezek a fontos dolgok.A kreativitás is kell,sőt,viszont a helytállás az életbenmaradás záloga.Ha valakinek több nehézség van a tarsolyában,kevésbé tud kreatív lenni./szerintem/[/spoiler
picture upload

Paggy 

Azért már igencsak megviselt a sok mosástól, de még mindig a kedvencem.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 14 vendég